Wizz Air ofera asigurare de calatorie care acopera COVID-19

O veste bună pentru toți pasagerii Wizz Air: asigurare de calatorie care acoperă și Covid 19.

poza avion Wizz Air wizzair asigurare de calatorie covid 19
Wizz Air

Compania aeriană Wizz Air a anunțat că va oferi pasagerilor asigurarea cu acoperire pentru COVID-19 ca parte a pachetului său de asigurare de călătorie, care este disponibil pe wizzair.com prin parteneriatul cu furnizorul de asigurări Chubb.

Citește și: 5 destinatii city break europene pentru pasionatii de fotografie

Cei care călătoresc cu Wizz Air pot achiziționa o asigurare de călătorie care acoperă acum anulările legate de COVID-19 și cheltuielile legate de asistența medicală atunci când călătoresc în străinătate. De exemplu, dacă primesc un diagnostic COVID-19 atunci când călătoresc în străinătate și înregistrează costuri suplimentare pentru prelungirea șederii sau cheltuieli medicale pentru tratament, Wizz Air Travel Insurance va acoperi acest lucru (se aplică limita maximă).

ottobroker.ro

Sau poate clientul a trebuit să își anuleze călătoria pentru că au primit diagnostic COVID-19 înainte de a călători? Asigurarea de călătorie Wizz Air oferă protecție.
Asigurarea de călătorie Wizz Air acoperă, de asemenea, bagajele pierdute, furate sau deteriorate, precum și pierderea zborului. Se aplică termeni, condiții și excluderi https://wizzair.com/ro-ro/informatii-si-servicii/servicii-partener/asigurare-calatorie/ .

Citește și: Cateva pareri despre Mi Band 5 bratara de fitness cu functii smartwatch

În plus față de asigurarea de călătorie, Wizz Air oferă acoperire pentru anularea independentă în anumite țări. Atât acoperirea pentru anulare, cât și asigurarea de călătorie pot fi achiziționate în timpul procesului de rezervare a zborului de pe site-ul web sau din aplicatia Wizz Air – și sunt aplicabile atât pentru biletele dus, cât și pentru cele dus-întors.
Termenii și condițiile complete pot fi găsite pe acest site

Astfel, destinațiile de sezon, ca de exemplu Grecia, Portugalia, Franta – sau chiar Dubai, sunt mai ușor de abordat cu aceast nou tip de asigurare de calatorie.

valea doftanei vanzare terenuri 12 euro negociabil

Din câte am observat eu, Wizz Air este una dintre cele mai serioase companii aeriene low cost și a trecut destul de bine peste perioada grea de anul trecut. Au demonstrat că sunt destul de puternici financiar și că pot trece cu bine peste o criză importantă.

Get Free Blog Post Updates!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

fotostefan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.