Worldwide Photo Walk Octombrie 2013

Cred că majoritatea pasionaţilor de fotografia au auzit de fotograful şi autorul unor cărţi de fotografie Scott Kelby.Acesta a anunţat cea de a 6-a ediţie a WorldWide Photowalk (probabil noi pe româneşte am putea să-i spunem plimbare sau drumeţie fotografică planetară) ce va avea loc sâmbătă pe 5 octombrie 2013.

Worldwide Photowalk 2013
Worldwide Photowalk

Acţiunea organizata de Scott Kelby constă în desfăşurarea simultană a unor excursii fotografice, fiind cel mai mare eveniment fotografic de acest fel din întreaga lume. Evenimentul are loc în aceeaşi zi în întreaga lume unde fotografi de toate categoriile şi nivelurile se reunesc într-o drumeţie, de regulă prin centrul oraşului, pentru a socializa, pentru a învăţa noi trucuri fotografice unii de la alţii şi pentru a explora zona respectivă prin obiectivul aparatului de fotografiat.

Şi la ediţia de anul acesta se organizează un concurs foto, premiul cel mare fiind un Canon EOS 70D. Vor mai fi şi alte premii pentru finalişti, lista poate fi citită aici.

La concursul foto participă cea mai bună fotografie din fiecare drumeţie. Aceasta va fi aleasă de walk leaderul acelei plimbări ( chiar şi voi puteţi fi un astfel de leader, dar trebuie sa vă grăbiţi deoarece termenul limită pentru înscriere este 23.09.2013!), iar din mulţimea de fotografii alese, Scott Kelby va alege 10 finaliste.Pe lîngă premiu cel mai mare şi 10 finalişti va exista şi un câştigător al publicului.

Participarea este gratuită, dar este necesară pre-înregistrare pe site-ul oficial.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.