Worldwide Photo Walk Octombrie 2015

Scott Kelby a anunţat cea de a 8-a ediţie a WorldWide Photowalk ce va avea loc sâmbătă pe 3 octombrie 2015.

Worldwide Photo Walk Octombrie 2015 scott kelby
Worldwide Photo Walk Octombrie

Acţiunea organizată de Scott Kelby constă în desfăşurarea simultană a unor excursii fotografice, fiind cel mai mare eveniment fotografic de acest fel din întreaga lume. Evenimentul are loc în aceeaşi zi în întreaga lume unde fotografi de toate categoriile şi nivelurile se reunesc într-o drumeţie, de regulă prin centrul oraşului, pentru a socializa, pentru a învăţa noi trucuri fotografice unii de la alţii şi pentru a explora zona respectivă prin obiectivul aparatului de fotografiat.

Worldwide Photo Walk Romania 2015
Worldwide Photo Walk Romania

Nu există taxă de participare la această plimbare sau drumeţie fotografică planetară, dar este necesară pre-înregistrare. Chiar dacă nu există taxă de participare este încurajată donaţia online; adăugaţi în coş excursia+suma donată organizaţiei Springs of Hope Orphanage din Kenya şi trebuie să finalizaţi “cumpărarea”.

Şi la ediţia Worldwide Photo Walk de anul acesta se organizează un concurs foto, premiul cel mare fiind un Canon EOS 5D Mark III .

Vor mai fi premii pentru 10 finalişti şi un câştigător al publicului (Canon PIXMA PRO-1); lista poate fi citită pe această pagină

La concursul foto participă cea mai bună fotografie din fiecare drumeţie. Aceasta va fi aleasă de walk leaderul acelei plimbări (chiar şi voi puteţi fi un astfel de leader, dar trebuie sa vă grăbiţi deoarece termenul limită pentru înscriere este 25.09.2015), iar din mulţimea de fotografii alese, Scott Kelby va alege 10 finaliste.

One thought on “Worldwide Photo Walk Octombrie 2015”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.