Worskhop foto aircraft spotting la Bucuresti

Nikonisti.ro va invita sambata, 21 iulie, la aeroportul Baneasa cu ocazia Bucharest International Air Show.

fotografie avion
Aeroportul Dublin

foto:plane spotting in Irlanda

Organizat de catre Yellow Store si sustinut de catre Alex Conu, workshop-ul foto aircraft spotting va trata diferitele tipuri de aparate de zbor si tehnicile necesare realizarii imaginilor de acest tip.

Pe langa Nikon D4 si obiectivul AF-S NIKKOR 400mm f/2.8G ED VR, in cadrul evenimentului veti putea testa binocluri si lunete terestre la standul Nikon Sport Optics. In plus, veti avea posibilitatea sa atasati aparatul foto DSLR propriu la lunetele terestre (digiscoping). De altfel, standul va putea fi vizitat si duminica intre orele 10:00 si 13:00.

Programul workshop-ului:

– 08:30 – 09:00: intalnire la aeroport Baneasa (accesul se face prin Romaero)

– 09:00 – 10:00: expunere teoretica sustinuta de catre Alex Conu

– 10:00 – 13:00: fotografiere avioane

Yellow Store va organiza si un concurs foto ce va implica inscrierea a maxim doua fotografii din timpul workshop-ului pe pagina de Facebook. Imaginile vor putea fi urcate in perioada 23-29 iulie, iar pe 1 august vom anunta castigatorul ales de catre Alex Conu. Acesta va fi premiat cu un binoclu Nikon Sport Lite 10X25 DCF.

Get Free Blog Post Updates!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Marina Cozma este castigatoarea zborului de agrement de 30 de minute oferit de catre Regional Air Services cu ocazia concursului la care au participat fotografii realizate pe parcursul workshop-ului de la Aerodromul Tuzla.

Pentru a putea participa la workshop-ul fotografie aircraft spotting, trebuie sa va inscrieti din contul dumneavoastra de pe nikonisti.ro.

fotostefan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.