Epson îşi extinde gama cu peste 40 de produse, proiectoare şi imprimante pentru clienţii business şi cei individuali

Astăzi 27 septembrie 2012, Epson, lider la nivel mondial în realizarea de produse inovatoare în domeniul imaginii – imprimante, proiectoare şi LCD-uri, a lansat peste 40 de produse, adresate tuturor categoriilor de utilizatori: de la consumatori individuali, întreprinderi mici şi mijlocii, firme cu nevoi de printare avansate, până la specialişti din domeniul semnalisticii şi companii care activează în domeniul HORECA.

epson romania
Epson

Gazdele evenimentului au fost reprezentanţii Epson:

Jean-Marie Lacroix – Epson Vicepresident ETD

epson etd
Jean-Marie Lacroix – Epson Vicepresident ETD

Simona Decuseara – National Sales & Marketing Manager Epson:

 National Sales & Marketing Manager Epson
Simona Decuseara – National Sales & Marketing Manager Epson

Alina Silvestru – Marketing Specialist Epson:

Marketing Specialist Epson
Alina Silvestru – Marketing Specialist Epson

Dînşii ne-au vorbit despre rezultatele Epson şi despre noile produse.

“Ne menținem, până la finalul anului, ținta de 9 milioane euro pentru cifra de vânzări, în contextul în care vom aduce pe piață peste 40 de produse noi care se adresează tuturor segmentelor de clienți cu avantaje specifice. De exemplu, completăm gama imprimantelor CISS, lansată anul acesta, cu nu mai puțin de opt modele cu un cost de listare de doi euro pe 1.000 de pagini, atractiv atât pentru companiile medii și mari, cat și pentru utilizatorii individuali”, Simona Decuseară.

De altfel, al doilea cel mai dinamic segment de produs îl reprezintă imprimantele cu rezervoare de cerneală de mare capacitate încorporate, pe scurt CISS, lansate în martie anul acesta. România este lider de vânzări pe această categorie în regiune. De asemenea, Epson a înregistrat creşteri importante ale vânzărilor de hârtie foto, ca urmare a faptului că preţul redus al cernelii i-a impulsionat pe posesorii de imprimante foto bazate pe tehnologia CISS să tipărească mai multe fotografii.

Ca răspuns la reacţia favorabilă a pieţei ce a urmat lansării acestei tehnologii, am decis să extindem gama cu noi modele care aduc funcţii avansate precum conectivitatea Ethernet, modulul fax sau ecranul LCD. Noile modele ţintesc în special întreprinderile mici şi mijlocii şi utilizatorii individuali, oferind un cost de printare substanţial redus, la un volum ridicat de documente – până la 12.000 de pagini alb negru şi 6.500 de documente color, cu cantitatea de cerneală iniţială”, a adăugat Simona Decuseară.

Noile imprimante Epson L110, L210, L300, L355 şi L550

epson ciss
Epson L110 L210 L300

Seria de imprimante L se adresează utilizatorilor individuali (de exemplu studenţii) şi firmelor mici care printează în volume mari şi pun accent, pe lângă calitate, şi pe costurile de tipărire. Noile modele sunt cu 12% mai mici şi pot tipări cu cerneala iniţială până la 12.000 de pagini monocrom şi 6.500 de pagini color. Pe lângă instalarea simplă, multifuncţionalele L355 şi L550 oferă funcţii avansate precum conectivitatea Wi-Fi. Pentru cei care au nevoie doar de imprimare monocromă, Epson lansează gama de imprimante CISS M în 2013. Acestea vor avea recipiente de cerneală de 140 de ml şi costuri de listare extrem de scăzute: doi euro pentru 1.000 de pagini.

Epson Expression Home, Photo şi Premium

epson expression premium
Epson Expression Premium XP-800

Noua gamă de imprimante compacte cu jet de cerneală Expression este echipată cu o serie de caracteristici care asigură o mai mare diversitate a imprimărilor la domiciliu. Expression Home răspunde celor mai frecvente nevoi ale utilizatorilor oferind conectivitate Wi-Fi, copiator şi scanner. Expression Photo se adresează pasionaţilor de fotografie care vor să realizeze printuri durabile şi de calitate. Gama Expression Premium Series este ideală pentru familiile care îşi doresc tot ce este esenţial în materie de imprimare a fotografiilor şi a documentelor la domiciliu. Noua gamă de imprimante funcţionează cu noile cerneluri Claria, care oferă cea mai bună calitate a printurilor la cele mai avantajoase costuri.

evomag.ro

Epson WorkForce şi WorkForce Pro

epson workforce
Epson workforce wf-3010dw

Această gamă de imprimante se adresează utilizatorilor business, oferind printuri rezistente la umezeală şi cu uscare rapidă, datorită cernelurilor DURABrite Ultra Ink. Noile modele se disting prin dimensiunile mai compacte şi prin introducerea unor tehnologii precum suita Epson Connect, Google Cloud Print şi Apple AirPrint. În plus, datorită rezervoarelor de cerneală individuale, imprimantele Epson WorkForce şi WorkForce Pro oferă flexibilitate şi fiabilitate în utilizare.

Imprimante large format

epson surecolor
Epson surecolor S50610

Get Free Blog Post Updates!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

SureColor SC-S36010, SC-S56010 şi SC-S76010 se adresează profesioniştilor din domeniul tiparului, alături de noile SureColor SC-T3000 şi SC-T5000 concepute pentru utilizarea CAD, GIS şi POS. Creată pentru a oferi printuri de cea mai bună calitate fără a dăuna mediului înconjurător, Epson SC-S30610 propune cel mai mic cost de exploatare şi permite extinderea gamei de servicii oferite de firmele de producţie publicitară, de cele specializate în producerea de semnalistică, de copy shop-uri şi de centrele dedicate reproducerilor de artă.

fotostefan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.