Contact

Execut fotografii cu aparatura digitala profesionala pentru diferite ocazii:targuri,expozitii, petreceri, nunti, portrete,book-uri,etc.
Pentru solicitari de pret sau propuneri de colaborare:
Adresa de email :

Email-ul meu

Pret negociabil.

www.pbase.com/fotostefan

Numarul de telefon

Pina de curind numarul meu de telefon a fost afisa pe acest blog din dorinta de a fi mai usor de contactat de potentialii clienti interesati de serviciile foto pe care le ofer.
Dar din pacate am constatat ca multe din telefoanele primite nu aveau legatura cu serviciile oferite. Am primit telefoane in care eram intrebat:

– daca inchiriez obiective pentru aparate foto – multi au gasit articolul despre Inchiriere obiective foto;

– daca doresc sa cumpar monezi vechi – am postat aceaa poza cu monezile fotografiate la un tirg de antichitati (Kilipirim);

– daca ofer servicii de calibrat monitorul – in cateva articole am mentionat faptul ca este bine sa va calibrati monitorul, dar niciunde nu am afirmat ca eu as oferii servicii de calibrare a monitorului;

– daca developez sau daca maresc filme foto – am scris acel articol despre Marirea filmelor foto alb-negru;

– daca fac carti de vizita – citeva persoane au gasit articolul despre Carti de vizita pentru fotografi ( este o sugestie pentru cei care vor sa-si faca singuri carti de vizita cu tema Fotograf);

– iar cireasa de pe tort a fost telefonul primit de la doamna reporter de la Kanal D, ce m-a intreba despre expozita mea de capote Dacia 1300 expusa la sala Salles – dinsa a gasit articolul despre vernisajul expozitie “Tronicart 1300” dar daca citea cu atentie ar fi inteles ca autorul expozitie este Gheorghe Ilea.

Acum imi este clar ca sunt multi romani care nu nici o treaba cu internetul. Multi cauta pe Google, ajung la un articol, nu-l citesc cu atentie si le este mai usor sa sune la numarul de telefon gasit pe blog. In plus au fost destul de multe persoane care nu stiau sa vorbeasca la telefon: nu salutau, nu se prezentau si nici nu prea stiau sa spuna ce vor. Intrau direct in subiect, de parca eu as fi medium si ghicesc gindurile lor.

In consecinta, ca sa reduc zgomotul produs de telefoanele inutile, am scos numarul de telefon, iar cine doreste sa ma contacteze are la dispozitie adresa de email. Daca sunt solicitari pentru serviciile foto oferite voi raspunde cit mai repede posibil; daca mesajul are alt subiect, voi raspunde in masura priceperii si a timpului disponibil.

25 thoughts on “Contact”

 1. Buna ziua
  Ma numesc Lucian Alexandrov si sunt managerul de proiect din cadrul “Centrului de Promovare a tinerilor”, finantat prin Programul de vecinatate Romania-Moldova 2004-2006, Nr. 2.1. Fondul Comun al Proiectelor Mici-Phare CBC 2005, Prioritatea 2.

  Va trimit acest mail pentru a va invita pe dumneavoastra la concursul foto din cadrul proiectului mai sus mentionat.
  Aveti mai jos, mai multe date despre concursul nostru.

  Va asteptam cu mare drag sa participati!

  Cu respect
  Alexandrov Lucian

  Concurs FOTO organizat in cadrul proiectului “Centrul de promovare a tinerilor”, RO2005/017-537.01.02.02, finantat prin Programul de vecinatate Romania – Moldova 2004 – 2006 , Masura Nr. 2.1. Fondul Comun al Proiectelor Mici-Phare CBC 2005, Prioritatea 2.

  Tema concursului : “Arata-ne tara ta!”. Concursul este structurat pe urmatoarele categorii:
  – Obiective turistice;
  – Peisaj;
  – Viata oraselor/satelor.

  Participanti: tineri cu varsta intre 18 si 39 de ani, pasionati de arta fotografica, indiferent de varsta, ocupatie, statut social, sex sau nationalitate, cu domiciliul in judetele Iasi, Botosani, Vaslui, Galati si Republica Moldova.

  Jurizarea lucrarilor va avea loc in doua etape:
  – intre 24 martie si 31 martie – jurizarea de preselectie;
  – intre 19 martie si 27 martie – jurizarea finala si votul publicului;
  – anuntarea rezultatelor se va face pe situl asociatia-indeco.ro :
  – 01 aprilie 2008 – etapa I
  – 15 iulie 2008 – etapa II

  Juriul este format din:
  – specialisti ai Univeritatii de Arte “George Enescu” Iasi
  – specialisti ai Revistei “Photo Magazine”
  – reprezentanti ai Asociatiei INDECO

  Premii
  – pentru etapa I – cei mai buni 40 de concurenti vor participa gratuit la un atelier de creatie desfasurat intr-o pensiune turistica in luna aprilie. Tematica: captura si procesarea digitala a imaginilor. Invitati: fotografi, traineri cu experienta relevanta in domeniu.

  – pentru etapa II – 3 premii, constand in articole foto/carti de specialitate in valoare de 300 euro fiecare.

  – cele mai reusite 120 de fotografii (60 cu imagini din Romania -judetele Iasi, Botosani, Vaslui, Galati si 60 cu imagini din Republica Moldova) vor fi inramate si se vor constitui intr-o expozitie. Expozitia va fi itineranta si va poposi cate o saptamana in 4 localitati din Romania – Iasi, Botosani, Vaslui, Galati si cate o saptamana in 4 localitati din Moldova. In Republica Moldova se vor expune lucrarile cu imagini din Romania si invers. Autorii vor putea participa gratuit la vernisaje, organizatorii asigurand costurile de transport si masa.

  – 60 de fotografii cu punctajul cel mai mare vor fi publicate in 2 albume turistice – reprezentative pentru zona transfrontaliera Romania-Moldova.

  Informatii suplimentare:
  e-mail: office@asociatia-indeco.ro
  tel/fax: +40 232 258653

 2. Pingback: Fuji X10 review
 3. Pingback: Vechi versus nou
 4. Pingback: Nikon D4
 5. buna seara. As avea o rugaminte daca ma puteti sfatui. Intentionez sa-mi achizitionez un Nikon D3300 dar am o mare dilema in ceea ce priveste obiectivul. Am observat ca exista o plaja foarte mare de obiective pe piata. In primul rand sa fie cu stabilizare si cu auto focus. In al doilea rand consider ca cel 18 – 55 de baza nu cred ca ar fi prea suficient. Ma gandeam sa ma orientez catre un 18 – 105 , sau un 18- 200. Am gasit si la Sigma un 18 – 250. Vreau sa stiu daca fac o alegere buna in ceea ce priveste calitatea foto fata de basicul 18- 55 pana la distanta de 55 mm. Inteleg ca nu poti face semn egal intre dar daca aceste obiective TELE sunt la fel de ok pana la 55 mm ca si cel din kit. Multumesc.

 6. Buna ziua,
  Am cumparat un NIKON d5300(18-55 VR II KIT) citind aprecierile dumneavoastra despre acest produs. Il folosesc in diverse situatii , dar de la reglaj M la 18,24,35,45,55 la A , obiectivul nu face claritate perfecta la 45,55 care este cauza?
  Multumesc!

 7. @Gigi Apelează la serviceul SKIN, ei importa Nikon si tot ei se ocupa de service. Ai putea sa iei in calcul si alte optiuni, nu spun sa treci pe Canon, ci sa vinzi obiectivul bineinteles cu mentionarea acestei mici probleme.

 8. Buna ziua!
  Va rog sa ma ajutati in problema unei imprimante L1800 cu cerneala sublimabila. Am facut tot felul de teste, dar rezultatul este acelasi imprimanta scoate pozele pe rosu.
  Multumesc in avans!

 9. Great paning photos I’ve seen made Olympus OM E-M5 mark II. I am an user Olympus OM E-M 5 mark 1 and have been trying to take panning photographs for a few days. Unfortunately, I can not do it. With a DSLR camera, I have no problem getting this effect. What are your settings? C-af? S-af? stabilization on / off? Please, give me more information. Thank you

 10. @ Slawek: in short I use C-Af, sometimes was stabilization off and tried to place myself parallel to the path of subject (this will help with focusing). I used a slightly slower shutter speed than normally would. And practiced some time. Hope this will help.

 11. Buna ziua dl Stefan
  Am o rugaminte la dvs.
  In articolul dvs despre Nikon 18-140mm (http://www.fotostefan.ro/nikon-18-140mm-vr-vs-nikon-18-105mm-vr/) am vazut ca parasolarul montat pe obiectivul Nikon 18-140mm este HB-64.
  Eu am cumparat recent un Nikon 18-140mm pentru D3300 care vine fara parasolar. Din cate mia explicat vanzatorul F64, parasolarul compatibil este HB-32.
  Intrebarea mea, este cumva si HB-64 la fel de compatibil precum si HB-32 pentru obiectivul Nikon 18-140mm?
  Va multumesc.

 12. Buna ziua,
  Am achizitionat recent un Nikon D5300, pentru a-l inlocui pe D3100 care a cam obosit la 70.000 de cadre. Am atasat obiectivul cu care am lucrat pana acum, Sigma DC 18-200mm 3,5-6,3 II HSM, insa abia atunci am realizat ca exista o problema de incompatibilitate cauzate de softul vechi al celor de la sigma pentru sistemul de autofocus din obiectiv, care nu functioneaza pe D5300. Va rog sa-mi oferiti o solutie, daca exista, pentru a putea folosi obiectivul cu noul aparat.

 13. @Sotoc Sorin: Prima sugestie este sa cereti ajutor de la service-ul Nikon. A doua cautati reprezentanta/service Sigma in Romania si cereti-le ajutorul pentru rezolvarea problemei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blog foto.Fotografii de la diverse evenimente.Teste si informatii despre aparatura foto si accesorii.