Inchiriere echipament foto

Incepand de astazi si magazinul F64 ofera servicii de inchiriere echipamente foto-video, dar deocamdata serviciul este disponibil doar in Bucuresti si se adreseaza clientilor Silver/Gold. Probabil daca va exista cerere pentru acest serviciu, el va fi extins.

kodak instanta camera
instant camera

Nu sunt singurii care ofera un astfel de serviciu, cel putin aici in Bucuresti mai sunt si alte firme (despre unele chiar am scris si eu aici pe blog), dar ma mir ca le-a trebuit atit de mult sa lanseze acest serviciu de inchiriere; probabil mai bine mai tirziu decit niciodata!

Unul din avantajele aduse de acest serviciu de inchiriere este posibilitatea de a inchiria un aparat foto sau un obiectiv pentru a-l testa cum trebuie inainte de a-l achizitiona, in plus puteti sa testati si voi aparatele si accesoriile foto despre care mai cititi prin review-uri.

flip.ro

Nu in ultimul rind, nu mai faceti rabat la calitate pentru situatiile in care aveti nevoie de anumite aparate foto, obiective si accesorii doar pentru o perioada scurta de timp sau pentru anumite evenimente; sau de exemplu daca plecati intr-o excursie, calatorie puteti inchiria un obiectiv mai performant.

Deocamdata se pot inchiria doar body-uri DSLR si aparate foto mirrorless, alaturi de obiective si unele accesorii, ca de exemplu blituri, sisteme de prindere, carcase subacvatice, etc.

inchiriere carl zeiss
obiective Carl Zeiss

Ca sa va faceti o idee despre costurile de inchiriere, iata cateva exemple:

Nikon D750 body poate fi inchiriat cu 200 lei / zi

Canon 5D Mark III este 200 lei / zi

Sony a7R Body este 200 lei/zi

Obiectivul Sony SEL24-70mm f/4 Vario-Tessar T* FE ZA OSS este 80 lei/zi

Obiectivul Nikon 70-200mm f/2.8G-AFs VR II ED-IF este 90 lei/ zi , iar Canon EF 70-200mm f/2.8L IS USM II 100 lei/zi.

Serviciul de inchiriere este disponibil doar pentru clientii Silver sau Gold, iar toate detaliile despre procedura de inchiriere pot fi gasite pe aceasta pagina.

Get Free Blog Post Updates!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

fotostefan

One thought on “Inchiriere echipament foto”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.