Shutterstock lanseaza un generator de imagini AI folosind tehnologia DALL-E

La scurt timp după ce a permis pe platforma sa imagini generate de inteligența artificială (AI), Shutterstock a introdus propriul său generator de imagini cu inteligență artificială, Shutterstock.AI.

Shutterstock.AI generator imagini AI Dall-E
Shutterstock.AI – generator imagini

Shutterstock permite utilizatorilor să își creeze propriile imagini cu AI

Shutterstock, unul dintre cele mai populare servicii de licențiere de fotografii, anunțase deja parteneriatul cu OpenAI – compania din spatele unora dintre cele mai populare soluții de generare de conținut prin intermediul AI, precum DALL-E și ChatGPT.

Shutterstock lanseaza un generator de imagini AI folosind tehnologia DALL-E
Shutterstock lanseaza un generator de imagini AI folosind tehnologia DALL-E

În comunicatul de presă, Shutterstock promite că imaginile sunt “mai mari decât viața” și “create în mod etic”. Cu alte cuvinte, acestea vor respecta Termenii de utilizare a platformei, cu excepția cazului în care utilizarea AI duce la generarea nudurilor.

cel.ro

Instrumentul folosește tehnologia text-imagine cu care majoritatea dintre noi suntem familiarizați până acum. Acesta vă permite să vă imaginați orice, să tastați indicații pentru AI și să generați imaginea din imaginația dumneavoastră.

Shutterstock.AI Dall-E imagini generate inteligenta artificiala
Dall-E & Shutterstock.AI

Clienții Shutterstock pot genera imagini pe baza descrierilor proprii în toate limbile în care serviciile site-ului sunt disponibile, deci nu ești limitat la limba engleză. Fiecare cerere de generare oferă patru variante. De asemenea, poți vedea și alte „opere de artă” generate de alți utilizatori folosind acest serviciu, pe care le poți accesa și descărca.

Citește și: PhotoWorks: Editor foto inteligent pentru orice utilizator

Desigur, există un regulament: clienții nu trebuie să folosească imaginile generate pentru a încălca drepturile intelectuale ale altor persoane sau companii, să nu genereze spam, informații false sau imagini care descriu violență. Astfel, responsabilitatea legală este pasată asupra utilizatorilor, chiar dacă Shutterstock.AI generează imaginile.

Get Free Blog Post Updates!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

fotostefan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.