Picsart AI Image Generator – un nou instrument text-to-image

Picsart a lansat AI Image Generator, o nouă funcție în aplicația web și mobil Picsart, care permite celor interesați să creeze imagini dintr-un cuvânt, o frază sau o propoziție doar în câteva secunde.

Picsart AI Image Generator creare imagini inteligenta artificiala
Picsart AI Image Generator

Picsart AI Image Generator – text-to-image

Picsart este un instrument de creare de imagini și videoclipuri orientat spre crearea de conținut pentru rețelele sociale. Cu Picsart AI Image Generator, utilizatorii pot începe cu o pânză goală sau un șablon pentru a crea Instagram Stories, YouTube și Twitch anteturi sau miniaturi.

Picsart le permite creatorilor să aleagă ce tip de imagine sau videoclip doresc să facă, cum ar fi Instagram stories, de exemplu, iar instrumentul de editare va porni automat utilizatorii într-o pânză de dimensiunea potrivită.

Cum să folosești Picsart AI Image Generator

Oricine își poate crea propriile imagini AI cu Generatorul de imagini AI în aplicație gratuit. Generatorul va crea până la patru imagini din prompt, iar acestea sunt apoi adăugate la biblioteca de conținut gratuit și puse la dispoziție întregii comunități.

f64.ro

Aceasta înseamnă că oricine din comunitatea Picsart poate folosi aceleași imagini în propriile creații. De asemenea, puteți utiliza imaginea generată de AI în scopuri comerciale/de afaceri, atâta timp cât imaginea nu conține nicio marcă comercială sau drepturi de autor.

Pentru a accesa Picsart Text to Image generator de pe PC / Laptop/ Mac:

#1 Deschideți Picsart Web Editor și începeți un nou proiect.

#2 Selectați Fotografii (Photos) în bara de instrumente din stânga. Găsiți AI Image Generator și faceți clic pe Încercați (Try iy out).

cum se foloseste Picsart AI Image Generator
cum se foloseste Picsart AI Image Generator

#3 Introduceți o frază sau o propoziție despre imaginea pe care doriți să o generați sau inspirați-vă din cuvintele cheie sugerate și atingeți Generați imagine (Generate Image) pentru a vedea rezultatele imaginilor create de AI. Cu cât veți deveni mai descriptiv, cu atât imaginea dvs. va fi mai bună.

cum sa generezi imagini iteligenta artificiala
text-to-image

#4 Faceți clic pe imaginea preferată și aceasta va apărea în Editor, unde puteți continua editarea folosind mii de alte instrumente Picsart.

Scurt video tutorial Picsart AI Image Generator:

Citește și: Descopera avantajele achizitionarii de licente programe prin intermediul EpicKeys

Generatorul poate fi accesat și de pe iPhone-uri, dar deocamdată doar în US, Canada, UK și Portugalia

Get Free Blog Post Updates!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

fotostefan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.