Picsart SketchAI poate transforma schitele brute in arta folosind inteligenta artificiala

Picsart a anunțat o nouă aplicație de sine stătătoare numită SketchAI, care este capabilă să transforme o schiță simplă și rudimentară într-o operă de artă extraordinară cu ajutorul inteligenței artificiale (AI).

Picsart SketchAI aplicatie schita arta inteligenta artificiala
Picsart SketchAI – de la schita simpla la arta cu ajutorul AI

Picsart SketchAI – de la schiță simplă la artă cu ajutorul AI

SketchAI, cea mai recentă aplicație a lui Picsart, poate transforma schițele brute în artă fabuloasă cu folosind inteligența artificială (AI). Aplicația AI generator de imagini are nevoie doar ca utilizatorul să îi furnizeze cea mai simplistă schiță ca punct de plecare, iar apoi este capabilă să transforme acea schiță într-o operă de artă unică.

aplicatie transforma schita in arta inteligenta artificiala SketchAI
SketchAI

Pe lângă crearea unei schițe sau încărcarea unei imagini inițiale existente, utilizatorii pot alege să adauge o scurtă descriere a ceea ce ar dori să arate rezultatul final, ceea ce va contribui la îmbunătățirea acestuia.

aplicatie transforma schita in arta
SketchAI – aplicatie transforma schite in arta

Picsart spune că SketchAI oferă, de asemenea, diverse stiluri artistice pe care utilizatorii le pot aplica creațiilor lor, inclusiv desen cu cerneală, schiță în creion, da Vinci, van Gogh și multe altele.

sportmaniac.ro

Aplicația SketchAI este foarte asemănătoare cu NVIDIA Canvas, o aplicație gratuită care a fost adăugată la NVIDIA Studio în 2021. Folosind Canvas, utilizatorii puteau schița forme și linii simple folosind o paletă de 15 instrumente (care includea munți, nori, iarbă sau efecte meteo), iar modelul de inteligență artificială transforma acestea într-o scenă fotorealistă în timp real.

Canvas necesită probabil o putere de calcul mult mai mare decât SketchAI de la Picsart, ceea ce ar explica capacitatea sa de a crea scene mai detaliate și mai fotorealiste.

Citește și: Canva, serviciul de design grafic online, introduce generare de imagini cu ajutorul Inteligentei Artificiale

Acestea fiind spuse, schițele de intrare pentru Canvas și SketchAI sunt destul de asemănătoare, iar aplicația Picsart nu necesită ca utilizatorul să specifice care sunt anumite elemente ale unei fotografii înainte de a putea produce o imagine finală.

Picsart SketchAI aplicatie mobil inteligenta artificiala desen arta
de la schita la arta cu ajutorul AI

SketchAI poate fi descărcat pentru iOS și este cel mai recent dintr-o serie de instrumente de inteligență artificială pe care Picsart le-a produs în ultimele câteva luni, inclusiv AI Avatar, AI Replace și generatorul său de imagini AI.

Get Free Blog Post Updates!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

fotostefan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.