Canva, serviciul de design grafic online, introduce generare de imagini cu ajutorul Inteligentei Artificiale

Canva, serviciul de design grafic online, îți permite acum să folosești generatorul AI text-to-imagine direct în editor, folosind tehnologia Stable Diffusion.

Canva text-to-imagine generare imagini inteligenta artificiala
Canva text-to-imagine – generare imagini cu ajutorul AI

Imaginile generate de Inteligența Artificială (AI) sunt acum integrate în serviciile Canva

Compania Canva folosește algoritmii Stable Diffusion, care sunt open source, care vor putea genera orice tip de imagini dorește utilizatorul, pe baza unor descrieri text simple, direct din interfața editorului de imagini.
Compania a început să testeze această funcție în septembrie. Versiunea beta a fost lansată acum și este disponibilă pentru cei peste 100 de milioane de utilizatori Canva

criando.ro

Algoritmul Stable Diffusion a fost adaptat pentru a nu include imagini de referință „nesigure”, probabil pentru a păstra imaginile ferite de nuditate sau alte tipuri de conținut explicit sau care ar trebui licențiat de la proprietarii originali.

În timp ce versiunea cu plată a Canva vă oferă câteva funcții suplimentare și sute de resurse suplimentare, generatorul de text-imagine este disponibil chiar și pentru utilizatorii conturilor gratuite. Iar dacă ai posibilitatea de a crea 100 de imagini AI pe zi cu acest instrument, aș spune că este mai mult decât suficient.

Cum funcționează Canva text-to-imagine?

program online text-to-imagine generare imagini AI Stable Diffusion
Canva Stable Diffusion – tehnologie text-to-imagine

La fel ca și Canva clasic, utilizarea generatorului său de text-imagine este destul de simplă. Încărcați funcția și veți vedea o casetă în care trebuie să descrieți imaginea pe care doriți să o creați. Există câteva exemple de sugestii pentru a vă inspira. Puteți alege între șase stiluri de imagine finală: fotografie, desen, 3D, pictură, model și artă conceptuală, plus funcția “surprinde-mă”.

Citește și: DJI Mavic 3 Classic noua drona pentru profesionisti si autonomie de 46 minute

După ce vă scrieți sugestiile, Canva va genera o grilă de patru imagini din care puteți alege. Puteți adăuga oricare dintre ele la designul dvs. și le puteți folosi după bunul plac. Puteți chiar să creați machete din șabloanele Canva, așa cum ați face cu orice altă imagine.

Deoarece instrumentul de generare a imaginilor cu ajutorul AI este încă în curs de perfecționare, puteți raporta și imaginea rezultată dacă conține violență, nuditate, discursuri instigatoare la ură și conținut “tendențios și/sau stereotip.”

Deși funcțiile de generare cu AI nu produc rezultate perfecte, acestea pot cu siguranță ajuta utilizatorii să exprime mai rapid anumite idei, care, probabil, pot fi mai departe dezvoltate pentru a crea chiar artă.

Get Free Blog Post Updates!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

fotostefan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.