Cum sa editezi imagini cu DALL-E in ChatGPT: Inspira-te si Creeaza!

DALL-E, celebrul generator de imagini AI dezvoltat de OpenAI, a primit o actualizare interesantă: acum poți edita imaginile pe care le creezi cu ajutorul acestui sistem. Iată cum funcționează și cum poți să profiți de această nouă funcționalitate.

Cum sa editezi imagini cu DALL-E in ChatGPT
Cum sa editezi imagini cu DALL-E in ChatGPT

Editarea imaginilor direct în ChatGPT

editare imagini dall-e chatgpt inteligenta artificiala
imagine generata AI

Acum, dacă imaginile generate de AI au nevoie de o mică retușare, DALL-E 3 te poate ajuta fără a părăsi chatul. Instrumentele de editare sunt integrate direct în interfața ChatGPT pe web, iOS și Android. Cu ajutorul lor, poți:

➤Ajustați luminozitatea, contrastul și saturația: Obțineți aspectul perfect al imaginii dvs. prin ajustarea fină a elementelor de bază.
➤Adăugați sau eliminați elemente: Completați imaginea cu detalii suplimentare sau eliminați elemente care nu sunt necesare.
➤Schimbați culorile: Alegeți o paletă de culori diferită pentru a da imaginii o atmosferă nouă.
➤Aplicați filtre artistice: Transformați imaginea dvs. într-o capodoperă cu o varietate de filtre artistice.

cel.ro

Cum să editezi imagini cu DALL-E

prelucrare foto chatgpt dall-e 3 inteligenta artificiala
imagine generata AI

1. Accesează DALL-E în ChatGPT: DALL-E 3 este disponibil exclusiv pentru clienții plătitori ai serviciului ChatGPT. Deschide ChatGPT și navighează către DALL-E. Dar cred că poți încerca și Copilot oferit de bing.com
2. Generează o imagine: Scrie o propoziție care descrie imaginea pe care dorești să o vezi. De exemplu: “O fotografă curajoasă care operează în câmp, cu un raport de aspect panoramic.”
3. Folosește instrumentul “Select”: Pe imagine, vei găsi un buton “select” în partea dreaptă sus. Acesta funcționează similar cu instrumentul “Spot Healing Brush” din Photoshop. Folosește-l pentru a evidenția zona pe care vrei să o modifici.
4. Descrie Modificarea: În partea de jos a imaginii, apare o casetă de dialog unde poți să introduci schimbarea pe care dorești să o vezi. De exemplu, “Înlocuiește aparatul de fotografiat cu un aparat vintage de film 35mm SLR.”
5. Voilà!: Fotografa generată de AI are acum un aparat mult mai cool! Poți să experimentezi și cu alte modificări, cum ar fi schimbarea obiectivului la un zoom telefoto de 400mm.

Sfaturi suplimentare pentru folosirea DALL-E 3 :

➤Folosiți descrieri detaliate pentru a obține cele mai bune rezultate de la DALL-E 3.
➤Experimentați cu diferite stiluri și instrumente de editare pentru a găsi aspectul perfect pentru imaginea dvs.
➤Nu vă fie teamă să fiți creativi! DALL-E 3 poate genera o varietate de imagini uimitoare.

Citeste si: Lumea lui Harry Potter: Descopera Scotiei intr-un circuit de 7 Zile!

Inspiră-te și creează
Uneori, cea mai mare provocare este să știi de unde să începi. DALL-E nu este doar despre editare, ci și despre inspirație. Dacă te simți blocat, poți să folosești stiluri precum “poveste de basm”, “blur de mișcare”, sau “baroc”. Acestea te pot ajuta să îți găsești direcția creativă atunci când creezi imagini cu DALL-E.

Așadar, dacă ești pasionat de crearea de imagini cu DALL-E și vrei să explorezi posibilitățile, nu ezita să încerci această nouă funcționalitate!

Get Free Blog Post Updates!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

fotostefan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.