Galeria foto

Deoarece serviciul de hosting LX.RO a decis sa-mi inchida site-ul gazduit la ei, fara sa ma anunte sau sa-mi spuna motivul inchiderii am inceput sa mut fotografiile din galeria fotocinca.lx.ro la urmatoarea adresa: http://pbase.com/fotostefan

Aici veti gasii mai multe fotografii de la:

 • conferinte de presa ,
 • concerte,
 • concursuri,
 • fotografie alb-negru,
 • fete si fotomodele,
 • targuri&expoziti,
 • fotografie de nunta.

http://pbase.com/fotostefan

2 thoughts on “Galeria foto”

 1. Buna ziua,

  http://www.creathead.it este proiectul ce iti da ocazia sa castigi la nivel international!

  Doar logandu’te pe site si uploadand 6 sau 12 foto, le poti trasforma intr’un calendar. Proiectul a inceput saptamana trecuta si deja agentii precum Canon, OKI, Bosh, Microsoft sunt interessate sa achizitioneze calendarul.

  Cum functioneaza siteul?

  Clientul intra si alege calendarul dorit. Pentru creativi nu esista o tematica aparte – voi alegeti. SI pentru cei care doresc sa uploadeze mai mult de un calendar va trebui sa se inregistreze cu useri diferiti.

  In momentul in care alege un calendar clientul decide daca doreste exclusivitatea asupra lui – in caz afirmativ plateste 1000 de euro fotografului. In plus pentru fiecare calendar printat fotograful mai primeste inca 1.5 euro. Pentru 500 de exemplare, castigul este de 750 euro.

  Cum stim cate calendare printeaza clientul? Creathead.it gestioneaza printarea calendarelor si se ocupa de platile catre fotografi.

  Cum stim ca fototgrafiile uploadate de voi nu vor fi folosite? In momentul uploadarii pe site rezolutia unei fotografii trebbie sa fie mica, pentru web – 75 dpi, assiguranduìva insa ca acea fotografie o aveti salvata si la rezolutia de 300 dpi in cazul in care un client doreste comandarea.

  Proiectul se inchie la finalul lunii septembrie, dar sunt clienti care vor sa aleaga saptamana viitoare calendarul pe care il vor printa pentru 2008.

  Mentionam ca numele vostru si datele de contact apar pe fiecare calendar.

  Inregistrarea pe site este gratuita!

  Pentru alte intrebari nu ezitati sa ne contactati.

 2. BUNA SEARA TIN SA PRECIZEZ CA DEGABA AVETI PAZA IN PARCUL PANTELIMON AGENTII DE PAZA ZIUA STAU SI NOAPTEA DORM PINA LA ORA 5 DIMINEATA INCEPIND CU ORA 23 TOTI AGENTII SE CULCA IN LOC SA PAZEASCA NU INTELEG DE CE MAI AVETI NEVOIE DE PAZA

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blog foto.Fotografii de la diverse evenimente.Teste si informatii despre aparatura foto si accesorii.