Photography Simulator – joc video de fotografie wildlife pentru PC

Dacă doriți să faceți fotografii wildlife (natură sălbatică și peisaje) fără să vă părăsiți locuința, Photography Simulator (Simulatorul de fotografie) recent anunțat ar putea fi o alegere bună. Jocul pentru PC promite totul, de la vederi pitorești și animale sălbatice până la echipamente personalizabile și chiar un constructor de carieră de fotograf profesionist.

Photography Simulator joc video  PC fotografie wildlife
Photography Simulator – joc video de fotografie wildlife pentru PC

Photography Simulator este dezvoltat de Madnetic Games și lansat de PlayWay pe Steam. Jocul se abordează fotografierea faunei sălbatice și a naturii. Dacă te întrebi de ce acest gen? Ei bine, deoarece călătoriile și fotografierea în locații îndepărtate sunt costisitoare, consumatoare de timp și nu sunt disponibile pentru toată lumea.
Nu în ultimul rând să nu uităm că pandemia nu fost rezolvată în totalitate.

Citește și: Samsung Galaxy Tab S7 – review tableta 11 inch cu stylus

Chiar dacă nu practici alt gen de fotografie, acest joc pare distractiv. Este realizat pentru a recrea experiența completă: de la alegerea și împachetarea echipamentului, până la vânzarea fotografiilor după ce le-ați făcut.

f64.ro

Veți putea folosi o varietate de echipamente, inclusiv drone. Dacă nu ați folosit niciodată o dronă, iată șansa de a o încerca fără a vă prăbuși într-un copac.

joc video de fotografie wildlife pentru PC
joc video de fotografie wildlife pentru PC

Dacă doriți să setați totul manual, jocul vă permite să faceți și asta, astfel încât să puteți controla expunerea și alte setări ale camerei foto.

joc pc simulator aparat foto
simulator foto

Iată și un trailer pentru jocul Photography Simulator:

Deși Photography Simulator pare un mod distractiv de a practica și a vă bucura de fotografia într-un mediu virtual, o dată de lansare nu este încă disponibilă. Șeful PlayWay Games, Krzysztof Kostowski, a declarat pentru PCGamesN că ideile pentru jocuri sunt „încercări într-un grup intern Discord plin de dezvoltatori din întregul conglomerat al PlayWay”, dar chiar și cu listarea pe Steam, nu există nicio garanție pentru o lansare.

În orice caz, listarea permite companiei să monitorizeze feedback-ul utilizatorilor, ceea ce afectează viitorul fiecărui joc.

„Citim comentariile, vedem ce spun oamenii pe Facebook, YouTube și Steam și ne adaptăm la acestea”, spune Kostowski.

Mai multe informații despre Simulatorul de fotografie și cerințele de sistem pot fi găsite pe pagina Steam, unde utilizatorii îl pot adăuga și la lista lor de dorințe.

Get Free Blog Post Updates!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

fotostefan

2 thoughts on “Photography Simulator – joc video de fotografie wildlife pentru PC”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.