NoFilter App – aplicatia gratuita care te ajuta sa gasesti cele mai bune locuri pentru fotografii

Când plecați în vacanță sau chiar într-o scurtă escapadă, probabil că doriți să găsiți cele mai bune locuri pentru a face fotografii. Ei bine, există acum aplicația NoFilter care te ajută să o faci indiferent unde te afli în lume. Aplicația gratuita NoFilter este concepută pentru a ajuta fotografii să descopere locații pitorești din întreaga lume.

NoFilter App aplicatie gratuita gasire locuri fotografiat calatorii vacante
NoFilter App – aplicatie pentru gasirea locurilor potrivite pentru fografiere in timp ce calatoriti

NoFilter se concentrează pe frumusețea naturală a destinațiilor și promovează prezentarea locațiilor fără a le îmbunătăți în mod artificial, conform producătorilor.

aplicatie gratuita locuri frumoase fotografii calatorie vacanta
aplicatie pentru fotografia de calatorie

Destinată fotografilor și călătorilor, aplicația NoFilter permite utilizatorilor să exploreze diferite locații și destinații de călătorie demne de fotografiat de pe tot globul. Aplicația speră să-i salveze pe fotografii de a dedica ore lungi de cercetare și de a citi bloguri de călătorie pentru a restrânge locațiile interesante de vizitat și acționează ca un ghid complet de locații foto.

NoFilter App romania harta locuri fotografii calatorii vacante turism
NoFilter Romania

Utilizatorii se pot alătura comunității NoFilter și pot căuta direct următorul loc de vizitat, căutând locurile și fotografiile adăugate în aplicație.

poza pietrele doamnei harta aplicatie gratuita NoFilter App
Pietrele Doamnei

techstar.ro

poza peisaj straja romania harta NoFilter App
Straja

NoFilter susține că majoritatea celorlalte platforme similare nu se concentrează pe frumusețea locului de călătorie, ci mai degrabă îl îmbunătățesc folosind elemente de recuzită, editare și alte tehnici de cameră. Din acest motiv, aplicația se concentrează pe afișarea realității fără filtre sau elemente adăugate care, altfel, ar îndruma în eroare utilizatorii.

Utilizatorii pot salva și partaja locurile foto preferate

aplicatie gratuita gasire locuri fotografiat calatorii vacante
NoFilter App

Pe lângă explorarea unor noi locuri foto folosind o hartă a lumii, utilizatorii pot, de asemenea, să-și salveze locațiile preferate, să țină un jurnal al călătoriei, să vadă fotografiile făcute de alții și să le partajeze pe ale lor.
Compania consideră că acest lucru este deosebit de util pentru fotografi, deoarece aplicația le permite utilizatorilor să găsească locațiile exacte ale locului în care a fost făcută o fotografie și să vadă recomandări pentru setările camerei când să creeze cea mai bună fotografie când ajung acolo.

aplicatie gratuita telefon gasire locuri fotografia calatorie vacanta
aplicatie gratuita – NoFilter

De asemnea, cred eu, că aplicația poate fi folosită pentru a evita locurie prea fotografiate! Sau chiar pentru inspirație în a realizat alte imagini.
În plus partajarea/dezvăluirea locațiilor foto este o sabie cu două tăișuri, deoarece le dezvăluie fotografilor extraordinari și iubitorilor de natură adevărați, dar și vizitatorilor lipsiți de minte și lipsiți de respect.

Totuși sper că NoFilter este pentru cei care doresc să împărtășească informații și fotografii minunate, dar și să respecte natura și locațiile pe care le vizitează. Cei care sunt atenți la mediul înconjurător, care respectă natura și oamenii, respectă regulile, rămân în siguranță și îi protejează și pe alții. Cei cărora le plac călătoriile și tururile foto fără să deranjeze pe nimeni și nimic.

Citește și: Motorola a lansat modelul Edge 30 Pro dotat cu procesorul Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1

Pentru a se asigura că aplicația prezintă doar fotografii care respectă scopul, NoFilter folosește o echipă de moderatori profesioniști care colectează, organizează și moderează fiecare imagine încărcată pe platformă. De obicei, echipa petrece aproximativ 20 de minute pentru fiecare fotografie pentru a se asigura că merită timpul celorlalți utilizatori și că este poziționată cu precizie pe hartă.

valea doftanei vanzare terenuri 12 euro negociabil

La data publicării acestui articol catalogul NoFilter constă din peste 7.500 de locuri din întreaga lume și are o rată de aprobare a fotografiilor de mai puțin de 1%, cu aproximativ 100 de noi adăugări în fiecare săptămână.

Aplicația este disponibilă gratuit pe iOS și Android și va fi disponibilă în curând și ca aplicație web. NoFilter este disponibil și în 15 limbi diferite.

Get Free Blog Post Updates!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

fotostefan

4 thoughts on “NoFilter App – aplicatia gratuita care te ajuta sa gasesti cele mai bune locuri pentru fotografii”

  1. Să înțeleg că în Romania poți să faci fotografii bune, fără filtre, doar sus în vârful Carpaților? 🙂

  2. @ Jo – you’re funny ! 😀
    Dar serios vorbind, decomandata din Romania nu sunt multe fotografii incarcate. Mai erau imagini cu castelul Corvinilor si niste manastiri. Ramane de vazut ce fotografii vor mai fi incarcate in aplicatie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.