Cazare de poveste la un castel European – o experienta regala

Dacă visezi să te trezești într-un castel, să te plimbi pe coridoarele sale încărcate de istorie și să te simți ca un nobil, Europa este locul potrivit pentru tine. Castelele Europene nu sunt doar pietre vechi, ci adevărate opere de artă, cu povești fascinante și arhitectură impresionantă.

cazare castel european oferte prmotie recomandare vacanta
Cazare la un castel European – oferte turistice

Descoperă cazarile la cele mai frumoase castele din Europa

Continentul nostru este presărat cu numeroase castele spectaculoase, fiecare cu o poveste unică și o arhitectură impresionantă. Iată câteva sugestii de castele unde te poți caza în vacanța ta:

Castello Banfi – Il Borgo 5* (Toscana) Amplasat pe un vârf de deal, la 10 km de Montalcino, cu vedere la propriile podgorii, Castello Banfi – Il Borgo oferă camere elegante.

poza castel banfi oferta turistica toscana
Banfi – Toscana

Acest hotel are o piscină în aer liber, sală de gimnastică și propria cramă și pivniță. Restaurantul servește preparate din bucătăria toscană și vinuri locale.
Siena se află la 1 oră de mers cu mașina, iar Montepulciano este la 50 km de hotelul Castello Banfi.

Parador de Cardona 4* (Catalonia) – Cu un cadru magic în interiorul unui castel din secolul al IX-lea și cu un turn din secolul al II-lea, acest castel Parador pare desprins din basme și are vederi panoramice asupra tinutului catalan.

oferte cazare castel european poza parador de cardona
Parador de Cardona

Situat lângă River Cardoner, hotelul oferă cele mai bune vederi din zonă.

Dalhousie Castle (Scotia) – Amplasat intr-un parc împădurit, această fascinantă cetate din secolul al XIII-lea se află pe malurile râului Esk.

recomandare vacanta oferte cazare castel european poza
Dalhousei

Dalhousie Castle Hotel oferă cazare de lux, restaurante primitoare, spa și facilități de agrement.

poza mancare fotografie culinara turism irlanda
gastronomie

Dalhousie Castle Hotel este la doar o scurtă distanță de Edinburgh, la numai 20 de minute de mers cu mașina. Este nevoie de doar 10 minute pentru a ajunge la Rosslyn și Capela Roslin, care este un posibil loc de odihnă al Sfântului Graal.

Château Saint-Martin & Spa 5* (Riviera /franceza) – Situat în Vence, la 24 km de Nisa, Château Saint-Martin & Spa – un hotel Oetker Collection este un castel templier din secolul al XII-lea, cu vedere panoramică la Marea Mediterană. Oferă o piscină încălzită, un restaurant și un centru de wellness.

oferte cazare castel european riviera franceza foto saint martin
Saint Martin – riviera Franceza

Caracteristici suplimentare includ tratamente corporale, lecții de yoga, degustare de vinuri, boules și recepție deschisă 24 de ore. Plaja este la 13 km și este posibilă parcarea privată gratuită.

Citeste si: NoFilter App – aplicatia gratuita care te ajuta sa gasesti cele mai bune locuri pentru fotografii

Fie că ești pasionat de istorie, romantic incurabil sau pur și simplu dorești o escapadă relaxantă, vei găsi cu siguranță castelul perfect pentru cazarea ta.

f64.ro

Verifică ofertele speciale pentru cazare la castele din Europa și rezervă-ți vacanța de vis! Descoperă frumusețea și magia lumii medievale și creează amintiri de neuitat care vor dăinui o viață întreagă.

Indiferent de alegerea ta, cazarea într-un castel european este o experiență de neuitat. Așa că, pune-ți coroana imaginară și pregătește-te să te simți ca un nobil în mijlocul istoriei și frumuseții arhitecturale.

Get Free Blog Post Updates!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

fotostefan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.