DJI Osmo Pocket 3 – senzor mai mare si video imbunatatit

DJI a dezvăluit Osmo Pocket 3, cea mai recentă cameră cu gimbal din gama Osmo. Aceasta dispune de un nou senzor de un inch, înregistrare 4k 120p, profiluri de culoare D-Log M pe 10 biți și HLG pe 10 biți.

DJI Osmo Pocket 3 camera video actiune gimbal vlogging vlogg
DJI Osmo Pocket 3 – Camera vlogging cu ecran tactil rotativ de 2 inch si focalizare rapida

Ca și predecesorul său, Osmo Pocket 3 utilizează un obiectiv de 20 mm (echivalent) cu o diafragmă fixă f2.0. Din punct de vedere tehnic, DJI Osmo Pocket 2 avea f1.8, dar nu este o diferență prea mare. Ceea ce este nou este senzorul CMOS de un inch mult mai mare al lui Osmo 3, față de senzorul anterior de 1/7 inch.

DJI Osmo Pocket 3 – camera ghimbal de buzunar

poza camera foto video vlogg DJI Osmo Pocket 3 gimbal vlogging
Osmo Pocket 3

DJI Osmo Pocket 3 are un ecran tactil OLED de doi inci cu o acoperire 100% a gamei de culori P3. Cu un inch mai mare decât Osmo Pocket 2 și Osmo Pocket original. În plus, acum puteți roti ecranul pentru a comuta între înregistrările orizontale și verticale.

DJI a îmbunătățit bateria cu aproximativ 50% mai mare decât înainte (capacitate de 1300mAh). Aceasta poate fi încărcată la 80% în 16 minute și la 100% în 32 de minute. Osmo Pocket 3 poate înregistra până la 116 minute la 4k/60p sau 166 de minute la 1080p/24p.

DJI Osmo Pocket 3 incarcare rapida acumulator durata filmare video
incarcare rapida – DJI Osmo Pocket 3

Între timp, vechiul Osmo Pocket 2, este evaluat pentru un pic mai puțin de 140 de minute în timp ce înregistrează 1080p/24p.

camera gimbal vlogging actiune calatorii vlogg
DJI Osmo Pocket 3 – Design compact filmari impresionante

Osmo Pocket 3 dispune de o gamă ISO mai largă, de 100-6400 (față de 100-3200 pentru Osmo Pocket 2). Dar, în timp ce ISO s-a îmbunătățit, rezoluția pentru fotografii a scăzut. Acum sunteți limitat la fotografii de 9,4 megapixeli, față de cei 64 de megapixeli ai generației anterioare.

Osmo Pocket 3 microfon

Puteți cupla Osmo Pocket 3 cu transmițătorul DJI Mic 2. Acesta conține un microfon și 8 GB de spațiu de stocare internă pentru a fi folosit ca rezervă pentru înregistrările audio. De asemenea, acesta poate transmite sunetul direct către Osmo Pocket 3.

flanco.ro/

Potrivit DJI, transmițătorul Mic 2 ar trebui să reziste până la 6 ore cu o singură încărcare.

Citește și: NoFilter App – aplicatia gratuita care te ajuta sa gasesti cele mai bune locuri pentru fotografii

DJI Osmo Pocket 3 preț

DJI Osmo Pocket 3 are un preț de 2800 lei, iar Combo Creator extins (care include mini trepiedul, transmițătorul DJI Mic 2, mânerul pentru baterie și o husă de transport) costă 3500 lei.

Pentru preț actualizat verificați la eMag sau la F64 sau la Photosetup.

Get Free Blog Post Updates!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

fotostefan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.