DJI Osmo Action 3 – noua camera de actiune video 4K si autonomie marita

DJI lansează camera de acțiune Osmo Action 3. Această cameră este echipată cu un sistem de stabilizare mai cuprinzător, care oferă trei moduri din care să alegi.

DJI Osmo Action 3 poza camera actiune performanta nu scumpa
DJI Osmo Action 3

DJI Osmo Action 3, alternativă mai ieftină la GoPro Hero 11

poza camera foto video actiune accesibil pret
Osmo Action 3

În aceeași zi cu lansarea GoPro Hero 11 Black, DJI a anunțat concurentul său direct, modelul Osmo Action 3. Noul Action 3 o cameră de acțiune cu două ecrane, unul pe față și unul pe spate, cu un obiectiv mare pe partea din față, încadrat însă într-un cerc, nu într-un pătrat, pentru a se diferenția puțin de camerele brand-ului american.

poza lcd camera foto video actiune Osmo Action 3
lcd Osmo Action 3

Osmo Action 3 are în dotare un senzor de 1/1.7”, care permite modurile de filmare la 4K 120 FPS pe format 16:9 și 4K 60 FPS pe format 4:3, cât și 1080p la 240 FPS.
Sistemul de stabilizare RockSteady 3.0 funcționează însă chiar și la rezoluție maximă, însă modul HorizonSteady, care ține orizontul tot timpul drept, scade rezoluția la maximum 2.7K la 60 FPS. Avantajul în acest mod este că poți roti camera la 360 de grade în jurul axului orizontal și imaginea rămâne dreaptă.

poza acmera foto video actiune mod portret selfie stick Osmo Action 3
mod portret – vertical – selfie stick – DJI Osmo Action 3

De la Action 2 a „moștenit” montura magnetică, cu două cleme pentru siguranță. Design-ul a fost puțin îmbunătățit, pentru a nu se desprinde la fel de ușor, iar camera vine în pachet cu o husă externă, care permite atașarea monturilor atât în partea de jos, cât și pe laterală, pentru realizarea de clipuri video în mod portret.

techstar.ro

Iar pentru iubitorii de sporturi extreme, aceasta vine împreună și cu câteva accesorii; printre acestea se numără: Carcasa subacvatică – Baterie Extinsă – Protecții de lentilă – Selfie stick și mânere.

foto camera video actiune mtb bicicleta viteza stabilizare
camera foto video actiune MTB

Un upgrade față de GoPro este însă rezistența la apă de până la 16 metri fără carcasă suplimentară, potrivită pentru scufundări. Iar ecranele hidrofobe pot fi operate cu degetele umede.

Citește și: Solutii pentru live streaming

Alt upgrade față de Action 1 este integrarea unui touchscreen pe partea din față, anterior, acest ecran de 1,4” fiind doar pentru preview, nu și unul interactiv. Ecranul de pe spate este acum mai mare, la 2,25”.

Osmo Action 3 oferă și Wi-Fi pentru livestreaming de până la 1080/30p. Aceasta poate fi conectata la aplicații precum Mimo și LightCut, pe lângă Wi-Fi și Bluetooth, pentru a transferă fișierele direct pe telefon sau laptop, iar acest lucru ii va ajută în special pe cei care au nevoie să posteze pe social media chiar și în deplasare. Prin portul USB-C se poate conecta și microfon la nevoie.

Baterie de lungă durată, rezistentă la condiții scăzute de temperatură

Poți înregistra continuu până la 150 de minute la temperaturi de până la -120 grade Celsius. Limitele de capacitate a bateriei au fost depășite și mai mult cu Action 3 pentru a permite peste 2,5 ore de utilizare. Action 3 este și prima cameră de acțiune care acceptă nativ tehnologia de încărcare rapidă. În doar 18 minute, poate fi încărcat până la 80%.

Preț Osmo Action 3

Pachetul standard include camera, husa externă, baterie, o montură adezivă și un suport magnetic, alături de un șurub și un cablu de încărcare.

poza continut pachet camera actiune DJI Osmo Action 3
pachet Osmo Action 3

Există și un Adventure Combo cu trei baterii, un selfie stick, încărcător și două seturi de monturi magnetice cu șurub.
Prețurile sunt de 360 de euro, respectiv 460 de euro pentru pachetul mai bine dotat. Prețurile sunt semnificativ mai mici decât cele ale seriei GoPro Hero 11 .

Osmo Action 3 este disponibil pentru achiziție la F64 ( vezi oferta ) – eMAG ( vezi oferta ) – Photosetup ( vezi oferta )

Get Free Blog Post Updates!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

fotostefan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.