GoPro Hero10 Black camera de actiune cu video 5K

Noul GoPro Hero 10 Black vine cu o calitate a clipurilor video de 5K și 23MP pentru fotografii, surprinde cadre excelente chiar și în medii întunecate și are stabilizare HyperSmooth 4.0 în toate modurile de filmare. Mai mult, Hero10 este conectat la un cloud, așa că transferul datelor este la doar un click distanță.

GoPro Hero 10 Black poza camera actiune
GoPro Hero10 Black

GoPro Hero10 Black oferă doar schimbări interne

camera actiune video 5K v
GoPro Hero 10 Black

GoPro Hero10 Black păstrează întocmai forma și dimensiunile modelului de anul trecut. Asta înseamnă că toate accesoriile dezvoltate pentru Hero9 se vor potrivi cu Hero10, în timp ce acumulatorii vor putea fi folosiți de la o cameră la alta. Aceasta este un avantaj pentru cei care au deja o camera Hero9 și accesorii și doresc să facă doar un upgrade pentru noile funcții.

Citește și: Samsung Galaxy Tab S7 – review tableta 11 inch cu stylus

Printre upgrade-urile cele mai importante se regăsește filmarea la rezoluție 5.3K la 60 cadre pe secundă, 4K la 120 cadre pe secundă sau 2.7K la 240 cadre pe secundă. Astfel, poți face filmări cu încetinitorul la oricare dintre rezoluțiile camerei.

Obiectivul de pe GoPro Hero10 este acum tratat cu o soluție hidrofobică, care reduce formarea picăturile de apă, în timp ce ecranul frontal este acum mai fluid.

poza camera foto video actiune rezistenta
Hero10 Black

Complet impermeabil și mai rezistent ca niciodată, HERO10 Black este suficient de versatil pentru orice aventură. Construcția să robustă rezistă la noroi, zăpadă sau apă (la adâncimi de 10 m).

Noul procesorul GP2 permite camerei GoPro Hero10 Black o stabilizare îmbunătățită, noul HyperSmooth 4.0, care oferă stabilizare similară cu un gimbal, fără niciun accesoriu. Stabilizarea conținutului în funcție de orizont este acum mult mai performantă, oferind posibilitatea de înclinare de până la 45 de grade înainte să se miște imaginea.

ishoot.ro

GoPro vorbește și despre un update de firmware care va adăuga rezoluții și framerate-uri noi: 5K format 4:3 la 24 cps, 4K/4:3 la 30, 25 și 24 cps, 5.3K la 24 cps și 1080p la 24 cps. Acest update va veni pe 16 noiembrie.

Camera de acțiune GoPro Hero 10 Black are un preț de 2.699 lei. Pentru preț actualizat verificați la F64 sau la eMag sau la Photosetup

Get Free Blog Post Updates!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

fotostefan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.