GoPro Hero 11 Black disponibil in 3 variante

GoPro a anunțat noile sale camere de acțiune: Hero 11 Black, Hero 11 Black Creator Edition și Hero 11 Black Mini. GoPro Hero 11 Black și Hero 11 Black Creator Edition arată la fel, iar Hero 11 Mini este o cameră de acțiune la fel de capabilă precum modelul Hero 11 standard, dar vine fără ecrane la exterior și cu un corp mai compact și mai ușor.

GoPro Hero 11 Black poza camera actiune performante
GoPro Hero 11 Black

Hero 11 Black este un upgrade moderat de la modelul Hero 10 de anul trecut

poza camera actiune GoPro Hero 11 Black
GoPro Hero 11 Black

Cele 3 modele Hero 11 Black vin cu un senzor mai mare și de generație mai nouă față de Hero 10. Noul nou senzor de 1/1.9” beneficiază de o rezoluție crescută pentru fotografii: 27 megapixeli, dar la capitolul video, acesta nu îmbunătățește capabilitățile din trecut, oferind în continuare posibilitatea de a filma până la 5.3K la 60 FPS sau 4K la 120 FPS, însă forma senzorului de 8:7, permite câteva capabilități noi.
Unul ar fi filmarea în mod aproape pătrat, care permite decuparea formatului preferat de aspect, fie widescreen pentru platforme video tradiționale, precum YouTube, fie vertical pentru TikTok sau Instagram.

poza ecran camera actiune performanta noua
Hero 11 Black lcd

Există acum și câteva moduri de fotografiere nocturne, precum Vehicle Lights, Star Trails și Light Paint, cu expunere lungă, iar stabilizarea HyperBoost a primit un upgrade prin AutoBoost, care face stabilizarea electronică și mai agresivă, la nevoie.
HyperSmooth 5.0, determină automat nivelul de stabilizare video de care ai nevoie, pe baza vitezei și mișcării tale.

Blocare Horizon încorporată – GoPro Hero 11 Black

Orizontul va rămâne la același nivel chiar dacă camera se înclină în timpul înregistrării. Și acum că Horizon Lock este o parte încorporată a HyperSmooth 5.0, este mai ușor ca oricând să ai o filmare clară atunci când rotești camera la 360 de grade.

photosetup.ro

Power Tools – GoPro Hero 11 Black

Hindsight captează până la 30 secunde de filmare înainte de a începe să înregistrezi. Astfel, chiar dacă apeși declanșatorul prea târziu, tot vei obține imaginea.

poza camera foto video actiune Hero 11 Black  Hero 11 Black Mini
Hero 11 Black și Hero 11 Black Mini

Funcția Scheduled Capture îți permite să setezi GoPro-ul să se pornească și să captureze o filmare cu până la 24 de ore înainte.

Citește și: Solutii pentru live streaming

Modelul Hero 11 Black Mini include aceleași capabilități, însă renunță la ecrane. Primește montură și pe spate, însă.

poza gopro Hero 11 Black Mini camera actiune 5k fara lcd
Hero 11 Black Mini

Prețul cu 100 de euro mai mic nu pare să fie extrem de atrăgător, având în vedere că ești dependent de aplicația de mobil pentru a monitoriza filmările cu aceasta.

Preț GoPro Hero 11 Black

GoPro Hero 11 Black și Hero 11 Black Creator Edition sunt disponibile cu prețuri cuprinse între 500 Euro, respectiv 700 Euro în zona Europeană, inclusiv un pachet Creator Edition. Hero 11 Black Mini va fi disponibil începând cu 25 Octombrie la un preț de 400 Euro.
Pentru preț actualizat verifică la eMAGF64PhotosetupevoMAGCEL.ro

Get Free Blog Post Updates!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

fotostefan

One thought on “GoPro Hero 11 Black disponibil in 3 variante”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.