DJI Mini 3 Pro noua drona de 249 grame

DJI a anunțat noua dronă Mini 3 Pro cu o greutate de 249 grame, dotată cu un senzor de imagine nou cu rezoluție de 48 megapixeli și cu funcții de siguranță îmbunătățite, pentru a respecta reglementările în vigoare.

poza drona DJI Mini 3 Pro
DJI Mini 3 Pro

Dimensiunea senzorului CMOS este de 1/1.3-inch, iar înregistrările video se fac la rezoluție 4K 60 fps, iar în modul HDR fps-urile coboară la 30. Obiectivul are o focală de 27 mm și o diafragmă fixă de F1.7. Poate fotografia la o rezoluție de 48 MP, inclusiv format RAW. În plus, modul D-Cinelike Color îți oferă posibilități de culoare mai bogate și o mai mare flexibilitate în procesul editării.

Mini 3 Pro are un aspect complet nou, optimizat pentru a profita mai mult de fiecare zbor. Cu elice mai mari, o înclinare aerodinamică a corpului și un sistem puternic de detectare a obstacolelor, acest design permite creșterea timpului de zbor și a siguranței.

poza drona 249 grame performanta 4k video
DJI Mini 3 Pro

Gimbalul reimaginat oferă o gamă largă de rotație pentru fotografii cu unghi mic și fotografiere verticală,permițând o varietate de oportunități creative.

poza drona compacta performanta usoara buzunar geaca
drona buzunar

Designul pliabil și compact face drona ușor de transportat în orice drumeție.

Citește și: Samsung Galaxy Tab S7 – review tableta 11 inch cu stylus

Senzorii de obstacole sunt prezenți pentru prima dată atât în față/spate cât și jos, astfel oferind o mai bună protecție pentru piloții începători. Acești senzori permit funcționalitatea APAS 4.0 ( Advanced Pilot Assistance Systems ) și Focus Track, modul care permite înregistrarea Spotlight 2.0, Point of Interest 3.0 și ActiveTrack 4.0.

poza drona zbor DJI Mini 3 Pro
in zbor
poza senzori drona DJI Mini 3 Pro
Mini 3 Pro

DJI Mini 3 Pro funcționează cu sistemul de transmisie O3, lucru care permite o rază teoretică de 12 km cu transmisie a imaginilor către pilot la rezoluție 1080P. Mini 3 Pro poate funcționa cu vechea telecomandă DJI RC-N1 sau puteți cumpăra nou telecomandă cu ecran integrat – DJI RC Pro.

f64.ro

Poți surprinde și explora mai mult din împrejurimile în care te afli, cu o durată de zbor extinsă de până la 34 minute. Bateria inteligentă de zbor a DJI Mini 3 Pro este ultra-ușoară și are suficientă putere pentru a acoperi nevoile de fotografie aeriană. De asemenea, poți face upgrade la Intelligent Flight Battery Plus și te poți bucura de timp de zbor de până la 47 minute.

Drona DJI Mini 3 Pro are un preț de 4.399 lei sau 5.199 lei cu telecomanda RC Smart
Echipamentele DJI pot fi achiziționate în România de la F64 sau de la eMAG

Get Free Blog Post Updates!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.