DJI Avata noua drona FPV

DJI a anunțat noua dronă DJI Avata, încercarea lor de a avea o dronă FPV (first-person-view) în stil „cinewhoop”. DJI spune că designul compact este construit pentru viteză și agilitate, dar cântărește 410 de grame, cu protecțiilor integrate pentru elice.

DJI Avata poza drona fpv incepatori
DJI Avata drona FPV

DJI Avata – dronă FPV compactă concepută pentru toată lumea

DJI Avata este proiectat pentru a oferi oricui zborul la prima persoană (FPV) făcând experiența cât mai simplă și mai simplă posibil. Deoarece depășește greutatea de 250g, noua dronă DJI Avata va trebui înregistrată Autoritatea Aeronautică Civilă Română (AACR).

DJI Avata fotografie drona FPV incepatori usor folosit
DJI Avata noua drona FPV

Dispune de un senzor de tip 1/1,7 de 48 de megapixeli (9,5 x 7,6 x 5,7 mm, raport de aspect 4:3), aceeași dimensiune a senzorului care se găsește la Huawei P20 Pro, Canon G10. Cu acesta, Avata poate oferi videoclipuri de până la 4K 60p sau o mare varietate de alte rezoluții și rate de cadre, cum ar fi 2,7K la 60, 60, 100 sau 120 de cadre pe secundă. Lentila din fața senzorului oferă un unghi de vedere de 155 de grade, la o deschidere a diafragmei de f/2.8
Nouă dronă FPV poate filma în culori standard sau D-Cinelike, ceea ce oferă producătorilor posibilitatea de a nota mai ușor filmările în postare.

poza dimensiuni drona fpv
Avata – drona FPV

DJI Avata dispune, de asemenea, de sistemul de recepție AirSense ADS-B de la DJI pentru a avertiza piloții de drone atunci când avioane sau elicoptere sunt în apropiere și transmite semnalul AeroScope de la DJI pentru a ajuta autoritățile să monitorizeze dronele aeropurtate în locații sensibile.

DJI Avata drona FPV control ochelari
drona actiune

Drona este echipată atât cu un sistem de detectare în infraroșu, cât și cu un sistem de vedere în jos cu două camere. DJI spune că acestea ajută aeronava să-și mențină poziția actuală, să planeze mai precis, să zboare în interior sau în alte medii în care navigația prin satelit nu este disponibilă și să identifice zone precum corpurile de apă care nu sunt potrivite pentru aterizare.

DJI Goggles 2 și controlerul de mișcare

DJI Goggles 2 poza controle drona fpv incepatori
DJI Goggles 2

În timp ce puteți conecta Avata la telecomanda standard FPV 2, Avata este conceput în primul rând pentru a fi controlat de noul controler DJI. Acesta, Goggles , preia mișcările naturale ale unei singure mâini și le transpune dronei, permițându-vă să vă deplasați pur și simplu prin mișcarea mâinii. Gândește-te la un controler Wii, dar pentru drona ta. DJI spune că acest lucru îl face ușor chiar și pentru începători.

cel.ro

Goggles 2 are un ecran micro-OLED clar, cu dioptrii reglabile și un panou tactil intuitiv pe lateral, care le permite piloților să-și controleze setările cu o singură mână.

Citește și: Articole sportive de la Decathlon pentru inceputul anului scolar

DJI Avata și Goggles 2 folosesc transmisia DJI O3+ despre care DJI spune că permite un control precis, o latență ultra-scăzută și videoclipuri detaliate la 1080p/100fps cu decodare H.265. Oferă cea mai mică întârziere de transmisie de aproximativ 30 de milisecunde, cea mai lungă distanță de transmisie de 10 kilometri, frecvențe duale cu comutare automată, o rată de biți mare de 50 Mbps și metode anti-interferențe de ultimă generație pentru a asigura o alimentare fiabilă.

Drona FPV de dimensiunea palmei măsoară doar 18×18 cm. Are doar 8 cm înălțime, ceea ce o face extrem de compactă. Sigur, nu se pliază ca dronele din seria DJI Mini sau Air, dar dronele FPV în general nu fac asta. La 18x18x8cm, DJI Avata este suficient de mică pentru a fi aruncată într-un rucsac, cu spațiu de rezervă pentru controler și Goggles V2.

Preț DJI Avata

Drona FPV DJI Avata este disponibilă de la 629 USD fără telecomandă, controler de mișcare sau ochelari de protecție. Această opțiune la cel mai mic preț este concepută pentru cei care au deja o modalitate compatibilă de a controla drona.

foto componente accesorii DJI Avata pachet poza
accesorii Avata

Pentru cei care încep de la zero, DJI are câteva combinații diferite, inclusiv opțiunea de 1.388 USD care include Avata, DJI Goggles 2 și DJI Motion Controller. Sunt disponibile și alte opțiuni, inclusiv baterii de rezervă.

Pentru preț actualizat verificați la F64 sau la eMag sau la Cel sau la Photosetup

Get Free Blog Post Updates!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

fotostefan
Latest posts by fotostefan (see all)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.