DJI Avata 2 – viteza mai mare, caracteristici video mai avansate si mai multa distractie pentru pilotii de drone FPV

DJI a lansat recent Avata 2, un nou model al dronei sale FPV populare. Avata 2 promite o serie de îmbunătățiri față de predecesorul său, inclusiv o viteză mai mare, caracteristici video mai avansate și o durată de zbor mai lungă.

DJI Avata 2 dron fpv viteza mare video 4k
DJI Avata 2 drona FPV

DJI Avata 2 – Viteză uimitoare

DJI Avata 2 drona First Person View video 4k viteza mare raza mare
Avata 2 – drona First Person View (FPV)

Una dintre cele mai mari caracteristici noi ale Avata 2 este viteza sa uimitoare. Drona poate atinge viteze de până la 96 km/h (60 mph), ceea ce o face una dintre cele mai rapide drone FPV de pe piață.
Această viteză sporită face ca zborul cu Avata 2 să fie o experiență cu adevărat palpitantă și vă permite să capturați cadre uimitoare care pur și simplu nu ar fi posibile cu o dronă mai lentă.

Caracteristici video îmbunătățite

poza DJI Avata 2 drona FPV viteza video 4k raza mare
DJI Avata 2 drona FPV

Avata 2 vine de asemenea cu o serie de caracteristici video îmbunătățite. Poate înregistra videoclipuri SDR și HDR la o rezoluție de până la 4K la 60 de cadre pe secundă (fps) sau videoclipuri slow-motion la o rezoluție de 2,7K la 100 fps. De asemenea, oferă un mod de înregistrare video log pe 10 biți, care oferă piloților de drone mai multă flexibilitate în timpul post-procesării și a gradării culorilor.

poza drona fpv compacta rezistenta viteza mare video 4k raza de zbor mare
design compact rezistent

Camera are un interval de viteză a obturatorului de la 1/30s la 1/8000s pentru video și de la 1/50s la 1/8000s pentru fotografii. ISO-ul este de la 100 la 25.600. DJI Avata 2 realizează doar fotografii statice JPEG, nu fișiere RAW.

Durata de zbor mai lungă

Avata 2 are o durată de zbor de 23 de minute, cu o creștere semnificativă față de cele 19 minute ale predecesorului său. Această durată de zbor mai lungă vă oferă mai mult timp pentru a vă bucura de zbor și pentru a captura fotografii și videoclipuri uimitoare.

Prezentare video Avata 2:

Alte caracteristici DJI Avata 2 drona First Person View

drona fpv dji avata 2 combo fly more
fly more combo – Avata 2

Pe lângă viteza, caracteristicile video și durata de zbor îmbunătățite, Avata 2 vine de asemenea cu o serie de alte caracteristici, cum ar fi:

➤Viteză maximă de 96 km/h
➤Accelerare de 0-100 km/h în 2,8 secunde
➤Rază de acțiune: 13 km
➤Cameră 4K la 60 fps
➤Senzor CMOS de 1/1,7 inchi
➤Obturare electronică de 1/30s la 1/8000s
➤ISO 100-25.600
➤Înregistrare video HDR și log
➤Moduri de zbor preprogramate
➤Ochelari FPV DJI Goggles 2
➤Un design compact și durabil
➤Un sistem de transmisie video mai robust
➤O varietate de moduri de zbor pre-programate

Citeste si: DJI Osmo Action 4 review pentru versiunea Adventure Combo

Preț DJI Avata 2 dronă FPV

Drona în sine este disponibilă pentru 489 Euro. Există, de asemenea, DJI Avata 2 Fly More Combo, în valoare de 5.300 lei, care include drona, noul controler și ochelarii îmbunătățiți. Pentru și mai multă distracție la zbor, combo-ul cu trei baterii costă 6.200 lei Euro și oferă aceleași elemente plus încă două baterii.

f64.ro

Dronele DJI sunt disponibile la eMag (verifică ofertele) sau la F64 (verifică ofertele) sau le Photosetup (vezi ofertele) sau la Cel (vezi ofertele)

DJI Avata 2 marchează începutul unei noi ere în tehnologia dronelor FPV. Cu o combinație imbatabilă de viteză, funcționalități video de top și o experiență de zbor îmbunătățită, această dronă este gata să satisfacă atât nevoile profesioniștilor, cât și pe cele ale amatorilor de adrenalină și explorare aeriană. Dacă ești în căutarea unei drone care să îmbine performanța, inovația și distracția, DJI Avata 2 merită cu siguranță atenția ta.

Get Free Blog Post Updates!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

fotostefan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.