Surprindeti impactul schimbarilor climatice: Concursul International Photography 4 Humanity

Photography 4 Humanity Global Prize Competition 2024: O oportunitate de a aduce în prim-plan justiția climatică prin intermediul imaginilor. Acest concurs global, deschis atât amatorilor, cât și profesioniștilor, caută să evidențieze impactul schimbărilor climatice asupra oamenilor și eforturile de a le combate.

poza 3 fete castigatoare concurs fotografie Photography 4 Humanity
© Kristina Varaksina “The Seashore is No Longer Here” – Photography 4 Humanity 2023 Global Prize

O voce puternică pentru schimbare prin Fotografie

Fotografia are puterea de a evoca emoții profunde, de a spune povești captivante și de a mobiliza schimbarea. Concursul Internațional de Fotografie 4 Humanity 2024 utilizează această putere pentru a aborda o problemă urgentă: impactul devastator al schimbărilor climatice asupra vieții umane.

Tematica Concursului:

Organizatorii invită fotografi din toate colțurile lumii să își prezinte fotografiile care ilustrează impactul schimbărilor climatice asupra oamenilor din diverse medii și comunități. Imaginile pot prezenta:

➤Refugiați climatici forțați să-și părăsească casele din cauza evenimentelor meteorologice extreme
➤Copii și bătrâni vulnerabili la efectele schimbărilor climatice
➤Persoane cu dizabilități care se confruntă cu provocări suplimentare din cauza schimbărilor climatice
➤Comunități sărace și indigene disproportionately afectate de schimbările climatice
➤Insulele și zonele de coastă amenințate de creșterea nivelului mării
➤Oameni care luptă pentru a proteja mediul și a combate schimbările climatice

Detalii concurs Photography 4 Humanity:

➤Termen limită: 1 august 2024
➤Premiu: 5.000 USD
➤Expoziție globală: Lucrările câștigătorului, ale celor 10 finaliști și ale celor 20 de mențiuni vor fi expuse la nivel mondial pe 10 decembrie 2024, prin intermediul UN.org.

Citeste si: Obtine vouchere de pina la 500 lei pentru obiective Sigma

Deschiderea summit-ului global privind schimbările climatice: Lucrările câștigătorului, ale celor 10 finaliști și ale celor 20 de mențiuni vor contribui la deschiderea Summit-ului Global privind Schimbările Climatice din 2025, organizat de Universitatea Oxford pe 5 iunie 2025, în Ziua Mondială a Mediului a ONU.

f64.ro

Pentru a participa, încarcă fotografiile care surprind impactul schimbărilor climatice și eforturile de a le combate. Asigură-te că fiecare fotografie conține numele tău, titlul, data și locația. Imaginile trebuie să fie realizate între 1 august 2023 și 1 august 2024.

Pentru a aplica la concurs, vizitați site-ul https://www.photography4humanity.com/ și completați formularul de înscriere online.

Concursul Internațional de Photography 4 Humanity 2024 este o oportunitate pentru fotografi de a-și folosi arta pentru a face o diferență reală în lume. Prin participarea la concurs, fotografi pot contribui la creșterea gradului de conștientizare cu privire la schimbările climatice și la inspirarea acțiunii pentru a proteja planeta noastră și a construi un viitor mai durabil pentru toți.

Get Free Blog Post Updates!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

fotostefan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.