Castigatorii Nikon Photo Contest 2022-2023

Nikon a anunțat câștigătorii premiilor Grand Prize pentru fiecare categorie a concursului Nikon Photo Contest 2022-2023. Austin Garcia a primit marele premiu al concursului foto pentru imaginea să intitulată „Tears în the Rain” („Lacrimi în ploaie”).

poza alb negru ploaie apa premiata nikon
Castigator Grand Prize al concursului de fotografie Nikon – Austin Garcia (Philippine) –
„Tears in the Rain” („Lacrimi in ploaie”)

Fotografia a fost realizată în timpul Festivalului Higantes, unul dintre cele mai mari evenimente culturale care are loc anual în Filipine. Prezintă un copil care se lipește strâns de tatăl sau prin haosul de apă care este împroșcat prin mulțimi.

Câștigătorul Grand Prize pentru concursul de filme de scurt metraj i-a fost acordat lui Josh Spindler, un artist multimedia britanic, pentru lucrarea să intitulată „Margaret Gallagher is real” („Margaret Gallagher este adevărată”).

imagini alb negru video marea britanie Josh Spindler nikon photo contest
Josh Spindler (Marea Britanie) – Castigator Grand Prize al concursului de film de scurt metraj
„Margaret Gallagher is real” („Margaret Gallagher este adevarata”)

Filmul se concentrează pe impactul schimbărilor climatice asupra lumii, așa cum îl cunoaștem și ilustrează viață lui Margaret Gallagher, care trăiește în afară rețelei. Filmul le oferă privitorilor o privire asupra stilului ei de viață, sugerând că acest mod de viață ne poate „salva de la sfârșitul lumii”.

Câștigătorii Grand Prize, Excellence Award și Special Encouragement Award au fost selectați dintre aproximativ 70.000 de înscrieri primite de la aproximativ 35.000 de oameni din 180 de țări și regiuni din întreagă lume. Câștigătorii Grand Prize au fost aleși dintre câștigătorii Excellence Awards.

cel.ro

Concursul este unul dintre cele mai mari concursuri de fotografie și de film din lume, găzduit de Nikon încă de la înființarea să, în 1969. Competiția anuală le oferă fotografilor profesioniști și amatori din întreagă lume oportunitatea de a se implică și de a-și prezența talentul.

Citește și: Descopera avantajele achizitionarii de licente programe prin intermediul EpicKeys

Vizitați site-ul web al Nikon Photo Contest pentru a vedea celelalte imagini premiate și pentru mai multe informații: https://nikon-photocontest.com/en/

Get Free Blog Post Updates!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

fotostefan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.