Black Friday Pro reducerile incep pe 6 octombrie 2023

Black Friday Pro 2023 aduce promoții între 6 octombrie și 8 octombrie, ora 23:59.

Black Friday PRO 2023 oferte reduceri aparatura foto video performanta
Photo by Tim Mossholder on Unsplash

Ca și anii trecuți, Black Friday Pro pune accent pe echipamentul scump dedicat profesioniștilor, astfel are sens să sperați că există o posibilitate să găsiți un preț bun pentru aparate foto full-frame și obiective scumpe, dar și alte accesorii necesare oricărui fotograf, fie el profesionist sau doar pasionat.

Ce este Black Friday Pro?

reduceri aparate foto obiective carduri memorie drone trepiede rucsac foto
reduceri pentru creatorii de imagine

Este o campanie dedicată echipamentelor foto-video pentru profesioniști. Desigur și cei pasionați de fotografie sau videografie pot folosi această ocazie pentru a cumpăra la prețuri mai bune diverse echipamente: aparate foto video, grip-uri foto, obiective foto profesionale, blițuri, echipamente de iluminat pentru studio, rucsacuri, carduri de memorie și multe alte accesorii din gama superioară de preț.

Black Friday PRO 2023 – magazine participante

Timp de 3 zile aparatură foto video de top, drone, accesorii foto video vor avea reduceri. La Black Friday Pro 2023 vor participa magazinele F64, Photosetup

oferte aparate foto accesorii foto video top Black Friday PRO 2023
oferte – Black Friday PRO 2023

Black Friday Pro poate fi momentul perfect pentru a investi într-un nou aparat de fotografiat, obiectiv, trepied sau lumină de studio. De asemenea, poate fi o oportunitate excelentă pentru a înnoi echipamentul existent sau pentru a încerca ceva nou, ca de exemplu imagini aeriene cu ajutorul dronei.

black friday pro oferte f64 reduceri aparate foto obiective blituri carduri memorie
reduceri – Black Friday Pro

Black Friday PRO 2023 – cum să te pregătești

➤Asigurați-vă că aveți cont la magazinele menționate.
➤Completați în avans adresa de livrare și detaliile de facturare.
➤Fiecare magazin foto are branduri care sunt distribuite exclusiv de aceștia. Promoțiile la aceste gama de produse vor fi cele mai consistente.
➤Stocurile vor fi aproximativ suficiente. Dacă v-ați hotorât ce să cumpărați nu așteptați prea mult.
➤Fiți atenți la actualizările de stoc, unii cumpărători se pot răzgândi și anulează comand, iar dacă sunteți pe faza puteți prinde produsul dorit la un preț bun.
➤Ar fi bine să urmăriți graficul cu prețul produsului pe care îl doriți. Asta pentru a fi sigur că aveți cea mai bună promoție din an.
➤Puteți cumpăra și în rate, uneori până la 24 de rate fără dobândă.
➤Nu cheltuiți banii pe echipamente de care nu aveți 100% nevoie.

Citește și: Vrei o licenta Windows sau Office ieftina?

Posibil ca la Black Friday Pro 2023 să vedem reduceri la aparatură și accesorii pentru telemuncă / videoconferințe / live streaming, dar sper că se vor găsii oferte bune la monitoare pentru editare foto-video sau imprimante foto.

Ofertele prezentate în cadrul Black Friday Pro 2023 sunt valabile în limita stocului disponibil. Această campanie oferă o oportunitate excelentă pentru profesioniștii și amatorii de fotografie și video să achiziționeze echipamente de înaltă calitate la prețuri mai accesibile.

cel.ro

Cu reduceri la o gamă largă de echipamente foto și video de calitate, este o oportunitate perfectă de a face o investiție importantă în pasiunea sau cariera dvs.
Vă recomand să urmăriți cu atenție ofertele și vă urez spor la cumpărături!

Get Free Blog Post Updates!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

PS: Dacă îţi sunt utile informaţiile poţi susţine blogul cumpărând produsul dorit direct din link-urile sau bannerele din articol. Voi primi un mic comision din valoarea comenzii. Acest lucru nu afectează în nici un fel prețul plătit de tine. Îţi mulţumesc pentru suport!

fotostefan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.