Manfrotto 055XPRO3 trepiedul foto foarte stabil fara vibratii

Dacă sunteți în căutarea unui trepied foto foarte stabil și fără vibrații la focale lungi, pentru utilizarea cu aparate foto profesionale DSLR sau Mirrorless și teleobiective până la 400mm sau 600mm, Manfrotto 055XPRO3 poate fi soluția potrivită. Noile kituri foto 055XPRO3 vă pot ajuta să vă îmbunătăți modul de lucru, reglaje rapide și sigure pentru încadrare dorită.

Manfrotto 055XPRO3 trepied fotografie culinara de produs macro
Manfrotto 055XPRO3 – trepied foto

Manfrotto 055XPRO3 trepiedul creatorilor de imagine culinara, macro si nu numai

poza trepied foto performant fara vibratii stabil Manfrotto 055XPRO3
trepied foto Manfrotto 055XPRO3

Veți putea controla fiecare axă a camerei în mod independent pentru a regla cu precizie încadrarea și a menține consecvența pe tot parcursul ședinței foto sau sesiunii video.

poza trepied foto stabil obiective zoom grele lungi
trepied foto – obiective zoom grele lungi

Manfrotto 055XPRO3 este soluția pentru încadrarea lină fără cusur. Veți realiza cu ușurință ajustări precise ale compoziției și veți încadra mai precis fotografia cu ajutorul capului cu bilă Manfrotto.
Sistemul Move Quick Release asigură să aveți un ritm mai rapid la o ședință foto, tranziții de la o imagine la alta fără complicații în reglarea trepiedului.

Manfrotto 055XPRO3 trepied foto dotari
Manfrotto 055XPRO3
poza trepied foto stabil picioare unghi variabil
picioare Manfrotto 055XPRO3

Alte dotări profesionale prezente la trepiedul foto Manfrotto 055XPRO3:

➤ Multi Leg Angle – cele 4 unghiuri independente ale picioarelor permit ca 055 să realizeze aproape orice poziție a camerei pe care o aveți în minte.
➤ Quick Power Lock – noul design QPL crește rigiditatea trepiedului, sarcină utilă mai mare suport mai mare și un timp de configurare mai rapid cu un simplu clic.
➤ Easy Link – atașați accesorii externe, cum ar fi monitoare, microfoane sau lumini, pentru o mai bună flexibilitate și versatilitate în timpul fotografierii.

trepied foto recomandat fotografie culinara de produs
fotografie culinara

➤ Coloană la 90° versatilă – mecanismul patentat al coloanei de 90° oferă o poziționare flexibilă pentru captarea de fotografii din diferite unghiuri, ceea ce îl face unul dintre cele mai versatile trepiede pentru fotografii profesioniști sau entuziaști sau creatorii de imagine pentru rețelele de socializare (TikTok, YouTube Shorts, Instagram, etc). Acest lucru este util în fotografie de produs, fotografia culinară, fotografie macro sau alte aplicații când se dorește fotografierea de deasupra subiectului.

Citește și: Cat tine un stick de memorie USB

Fotografie culinară cu ajutorul trepiedului foto Manfrotto 055XPRO3 3-Way PRO

Descoperiți cum kitul 3-Way PRO Photo vă îmbunătățește fluxul de lucru în timpul unei ședințe foto aglomerate. Vedeți cum fotograful profesionist Jacob Manfred creează într-un timp scurt mai multe fotografii culinare din diverse unghiuri, folosind un trepied Manfrotto 055XPRO3 3-Way PRO, un bliț de studio (Godox, dacă nu greșesc) cu un reflector și un carton alb pentru a reflecta o parte din lumina blițului:

Manfrotto 055XPRO3 caracteristici principale:

➤ înălțime maximă 183cm (modelul 055XPRO3-3W cu cap bilă) și 181cm (modelul cu cap bilă)

➤ înălțime minimă 9cm

➤ înălțime cu coloana neridicată 151,5 cm

➤ dimensiune strâns 74cm (055XPRO3-3W sau 72,5cm

➤ greutate susținută 12kg (055XPRO3-3W) sau 8kg

➤ greutate proprie cu cap 3Way 3,5kg (055XPRO3-3W) sau 3kg cu cap bilă

cel.ro

Manfrotto 055XPRO3 preț

La data publicării acestui articol, trepiedul foto Manfrotto 055XPRO3 avea un preț de 1.392 lei (varianta cu cap 3Way) sau 1521 lei (varianta cu cap bilă).

Pentru preț actualizat și promoții verificați la Photosetup (vezi ofertele) sau la F64 (vezi ofertele) au la eMag (vezi ofertele)

Get Free Blog Post Updates!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

PS: Dacă îţi sunt utile informaţiile poţi susţine blogul cumpărând produsul dorit direct din link-urile sau bannerele din articol. Voi primi un mic comision din valoarea comenzii. Acest lucru nu afectează în nici un fel prețul plătit de tine. Îţi mulţumesc pentru suport!

fotostefan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.