Manfrotto prezinta noua serie de trepiede video Fast Leg

Manfrotto a lansat o nouă serie de trepiede video, numită Fast Leg – eliberare rapidă a picioarelor. Avem de ales între Fast Single Leg din carbon sau Fast Twin Leg disponibil în aluminiu sau fibră de carbon.

manfrotto fast leg poza trepiede video
Manfrotto Fast Leg

Manfrotto tehnologia Fast Leg – Îmbrățișați o experiență de filmare mai agilă și mai rapidă

Tehnologia Fast Leg (eliberare rapidă a picioarelor ) construiește o categorie proprie și are ca rezultat o experiență de filmare sau fotografiere mult superioară în comparație cu picioarele trepiedului tradițional. Reglați înălțimile dorite cu controlul unui singur picior de blocare per picior.

foto trepied video montare rapida manfrotto
Manfrotto 635 Fast Single Tripod

Eliberarea picioarelor se face simplu, acționând o clapetă ce eliberează toate segmentele de-odată.

Unul dintre cele mai noi modele și tehnologii dezvoltate de Manfrotto, ideale pentru cameramanii de știri sau situații în care este necesară punerea rapidă în funcțiune a trepiedului, la locul scenei.

Manfrotto 635 Fast Single Tripod

Manfrotto 635 Fast Single Tripod  poza trepied video montare rapida
Manfrotto 635 Fast Single Tripod

Mecanisme de închidere sincronizate între încuietorile superioare și inferioare, are un singur tub și dispune de Twist-Lock Twist-Lock, pentru blocare sigură cu un singur gest ușor.

foto trepied video extins montare rapida Manfrotto 635 Fast Single Tripod
Manfrotto 635 Fast Single Tripod
foto detaliu trepied video reglare usoara rapida
detaliu Manfrotto 635 Fast Single Tripod

În plus dispune de accesorii de braț de frecare Easy Link compatibile cu știfturile anti-rotire și anti-răsucire de la Manfrotto. Acest lucru permite utilizatorilor să atașeze un monitor extern sau orice alt accesoriu de care ar putea avea nevoie, fără riscul ca brațul să se rotească în timpul utilizării.

Manfrotto 635 Fast Single Tripod a fost dezvoltat cu scopul principal de a ușura filmările video prin reducerea timpilor de configurare și întreținere.

fotografie trepied video performant montare usoara rapida
Manfrotto Fast

Mecanismele de închidere sincronizate dintre încuietorile superioare și inferioare le permit videografilor să controleze întregul picior cu o singură încuietoare și să se apuce de lucru în timp record. Noul trepied oferă versatilitate maximă, susținând utilizarea unei game largi de capete și asigurând cea mai mare rigiditate, fiind în același timp extrem de ușor.

Fast Single Leg

În plus, este compatibil cu spreader telescopic 2 în 1 (care este vândut ca accesoriu opțional) și dispune de un mecanism de selecție în 3 unghiuri pentru o instalare ușoară. Este echipat cu picioare cu crampoane din cauciuc pentru o prindere ferma si adaptabilitate la cele mai diverse locatii de filmare.

Manfrotto 645 FTT Fast Twin

Acest nou trepied video dispune de un tub dublu și tehnologie pârghie Lever-Lock pentru cel mai robust suport de până acum.

foto Manfrotto 645 FTT Fast Twin trepied video montare rapida
Manfrotto 645 FTT Fast Twin

Trepiedul video este prevăzut cu 2 in 1 half ball: un bol standard de 100 mm împreună cu un adaptor de 75 mm pentru a permite utilizarea unei game mai largi de capete video.

ishoot.ro

Dispune, de asemenea, de un blocaj de împrăștiere din mijloc. Cu toate acestea, selectoarele cu 3 unghiuri fac ca utilizarea unui distribuitor să fie o chestiune de preferință opțională.

Fast Twin Leg

Manfrotto MVTTWINFA FAST este compatibil cu distribuitorul telescopic 2 în 1 (care este vândut ca accesoriu opțional) și dispune de un mecanism de selecție în 3 unghiuri pentru o instalare ușoară. Este echipat cu picioare cu crampoane din cauciuc pentru o prindere ferma si adaptabilitate la cele mai diverse locatii de filmare.

Citește și: Monitor de editare foto-video la un pret accesibil – Descopera gama de monitoare Dell

Produsele Manfrotto (trepiede, monopiede, genti foto, lumini, stative, etc) sunt disponibile la Photosetup – sau la F64

Get Free Blog Post Updates!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

fotostefan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.