Nikon NX Tether 2.0 program gratuit pentru vizualizare live si control wireless al camerei mirrorless

Odată cu noul firmware pentru mirrorless-ul Nikon Z8, Nikon a lansat și programul NX Tether 2.0. Noua actualizare a programului gratuit NX aduce câteva schimbări majore. Acum oferă control complet de la distanță cu afișare live view în timp real.

Nikon NX Tether 2.0 program gratuit vizualizare live control wireless al camerei mirrorless
Nikon NX Tether 2.0 program gratuit pentru vizualizare live si control wireless al camerei mirrorless

În era digitală, fotografia a cunoscut o evoluție rapidă, iar Nikon rămâne în avangarda acestei evoluții cu lansarea programului NX Tether 2.0. Această nouă versiune nu doar că îmbunătățește experiența de tethering, dar o face accesibilă tuturor fotografilor, fără costuri suplimentare.
Explorăm împreună cum Nikon NX Tether 2.0 redefinește modul în care fotografiați și interacționați cu imaginile în timp real.

Avantajele Nikon NX Tether 2.0

➤ Control Complet și Gratuit

Nikon NX Tether 2.0 program gratuit aparate foto mirrorless Nikon Z
Nikon NX Tether 2.0 program gratuit

Nikon NX Tether 2.0 vine cu o promisiune foarte bună: să ofere fotografilor control complet asupra aparatului foto mirrorless de la distanță, fără a impune costuri suplimentare. Cu funcționalități anterior disponibile doar în software-ul plătit Camera Control Pro 2, acest program marchează un punct de cotitură în strategia Nikon.

➤ Funcționalitate Live View Extinsă

Unul dintre cele mai impresionante funcții este capacitatea de Live View, care permite configurarea și controlul camerei în timp real, direct de pe computer. Această funcție nu doar că eficientizează fluxul de lucru, dar facilitează și colaborarea cu clienții, oferindu-le posibilitatea de a vedea rezultatele pe un monitor mai mare, chiar și la distanță de computer.

➤ Controlul Camerei prin WiFi

Trecerea de la cablurile USB la controlul wireless deschide noi orizonturi în fotografia de studio și nu numai. Compatibilitatea cu modelele de camere ce dispun de WiFi integrat face NX Tether 2.0 un instrument extrem de versatil, ideal pentru situațiile în care camerele sunt plasate în locații dificil de accesat.

perfect-tour.ro

Lista aparatelor foto mirrorless Nikon Z compatibile cu NX Tether 2.0

Nikon NX Tether 2.0 este compatibil cu:

•Nikon D6
•Nikon D780
•Nikon Z9
•Nikon Z8
•Nikon Z7II
•Nikon Z6II
•Nikon Z7
•Nikon Z6

Nikon spune că alte camere, inclusiv Nikon Zf, Zfc, Z5, Z50 și Z30 oferă funcții de fotografiere de bază, dar cam atât. Nu veți primi același nivel de asistență ca camerele enumerate mai sus.

Citește și: Garantie pentru obiectivele mirrorless NIKKOR Z extinsa la 5 ani

Nu va fi o alternativă Capture One sau Lightroom pentru toată lumea, dar Nikon NX Tether are un mare avantaj. Este gratis.
Dacă fotografiați cu Nikon, NX Tether 2.0 vă deschide porțile către un viitor în care tehnologia și arta se întâlnesc în armonie perfectă.

Nikon NX Tether 2.0 poate fi descărcat de pe site-ul oficial

Echipamentele Nikon sunt disponibile la la F64 (vezi oferta) sau la Photosetup (vezi oferta) sau la eMag (vezi oferta)

Get Free Blog Post Updates!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

fotostefan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.