Firmware-ul Nikon Z9 adauga Captura Automata pentru a permite aparatului foto mirrroless sa capteze imagini nesupravegheat

Noul firmware pentru Nikon Z9 adaugă funcția Captura Automata (Auto Capture) care permite aparatului foto mirrorless să fotografieze sau să filmeze singur când detectează subiectul.

poza senzor full frame mirrorless nikon z9 firmware auto capture
Nikon Z9 – Captura Automata

Nikon Z 9 poate acum captura automat fotografii și videoclipuri atunci când sunt îndeplinite câteva criterii predeterminate.

Nikon Z9 firmware 4.00 transformă mirrorless-ul într-un a 2-lea fotograf

Noua caracteristică Captură Automată (Auto Capture) permite fotografierea automată atunci când un subiect îndeplinește unul dintre mai multe criterii preconfigurate.
Probabil Nikon a proiectat această funcție având în vedere fotografi profesioniști, în special cei care trebuie să poziționeze o cameră într-o locație în care nu pot rămâne pentru perioade lungi de timp.
Dar oferă tot felul de oportunități fotografilor și realizatorilor de film interesați să capteze imagini cu animale sălbatice, lăsând camerele nesupravegheate pentru a nu deranja animalele cu prezența lor.

photosetup.ro

Utilizatorii pot seta Z9 să înregistreze fotografii sau video atunci când este îndeplinit unul dintre cele trei criterii, inclusiv mișcarea, distanța și detectarea subiectului. Fotografii pot combina oricare dintre aceste trei setări.

Cu setarea de mișcare activată, Z9 va începe să filmeze ori de câte ori este detectată mișcare. Pentru setarea distanței, utilizatorii pot selecta dintr-o gamă de distanțe, iar camera va înregistra numai atunci când un subiect se află în acel interval.

Citește și: Cum sa folosesti obiective vechi Nikon cu noile aparate foto mirrorless

Nikon menționează că setarea distanței este disponibilă numai atunci când utilizați un obiectiv Nikkor Z. În cele din urmă, camera poate înregistra când un anumit subiect este detectat în cadru, inclusiv oameni, animale sau vehicule.

Nikon Z9 Auto Capture:

Captura Automată (Auto Capture) elimină nevoia fotografilor de a rula cabluri de control la distanță între camere, iar fotografii nu au nevoie de nicio conexiune la rețea când folosesc Captură Automată, o cerință a altor fluxuri de lucru de captură manuală de la distanță.

Firmware v4.00 aduce și alte îmbunătățiri la capitolul video, sunete customizabile, expunere, autofocus, control, etc.

Noul firmware Nikon Z9 v4.00 poate fi descărcat acum de pe site-ul Nikon.

Get Free Blog Post Updates!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

fotostefan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.