Nikon Z9 devine si mai performant cu firmware 5.0

Dacă anul trecut firmware 4.0 pentru aparul foto mirroless Nikon Z9 a adaugat funcția Captura Automata (Auto Capture), care permite aparatului foto mirrorless să fotografieze sau să filmeze singur când detectează subiectul, anul acesta versiunea 5.0 aduce noi îmbunătățiri. Află cum Nikon Z9 devine și mai performant cu noul firmware 5.0 .

Nikon Z 9 sunete personalizate pentru obturator firmware update
Nikon Z 9

Nikon Z 9 devine și mai bun cu firmware 5.0

Firmware-ul versiunii 5.00, a patra actualizare majora de la lansarea Z 9, creste utilizabilitatea pentru fotografia sportivă prin extinderea functiilor Auto Capture și High-Speed Frame Capture+.

Fotografia de portret este, de asemenea, îmbunătățită pentru captarea mai eficientă a imaginilor dorite de fotografi, cu noile funcții de Skin Softening și Portrait Impression Balance functions, și noul Rich Tone Portrait Picture Control care permite redarea detaliilor tenului subiectului cu tonuri naturale și bogate. Mai mult, evoluția Nikon Z 9 continuă cu o operabilitate îmbunătățită realizată în urmă feedback-ului de la profesioniștii care solicitau o viteză și eficientă crescute.

Nikon va satisface continuu nevoile utilizatorilor prin actualizări de firmware care extind funcționalitatea aparatelor sale foto.

Caracteristici principale ale firmware-ului versiunii 5.00 pentru Z 9:

➤ Funcții noi pentru sporirea flexibilității în fotografia sportivă. O funcție de rezervă care permite utilizatorilor să specifice dată/ora de început a fotografiatului și durata în avans a fost adăugată la Auto Capture. Acest lucru ajută la reducerea consumului de baterie pentru fotografiere mai eficientă, chiar și atunci când aparatul foto trebuie poziționat și configurat mult înainte să fie folosit efectiv. Flexibilitatea Auto Capture a fost, de asemenea, crescută pentru a permite utilizatorilor să-și extindă gama de expresie cu suport pentru fotografierea folosind zona de imagine DX (24×16), adăugarea unui mod de detectare a subiectelor AF [Avioane] și afișarea unui cadru galben când fotografierea este întreruptă.

➤ În plus, a fost adăugat un element de viteză redusă [C15] la opțiunile High-Speed Frame Capture+ pentru o utilizare sporită în fotografierea continuă. Mai mult, presetari de frecvența pentru iluminarea LED-urilor comune și panourile publicitare au fost adăugate la funcția High-Frequency Flicker Reduction, facilitând alegerea vitezei optime a obturatorului și reducerea eficientă a efectelor de clipire la frecvente înalte.

photosetup.ro

➤ Funcții care permit redarea portretelor într-un mod care satisface mai bine intenția utilizatorului. Rich Tone Portrait Picture Control, potrivit pentru crearea imaginilor de baza în situații care necesită retusare, cum ar fi fotografia de nuntă și de studio, a fost adăugat. De asemenea, o varietate de funcții proiectate pentru a îmbunătăți fotografia de portret, inclusiv Portrait Impression Balance and Skin Softening, au fost încorporate.
În plus, Nikon oferă obiective NIKKOR Z, inclusiv NIKKOR Z 50mm f/1.2 S, NIKKOR Z 85mm f/1.2 S și NIKKOR Z 135mm f/1.8 S Plena, toate suportând capturarea portretelor care exprimă precis intenția utilizatorului.

Citeste si: Cum sa folosesti obiective vechi Nikon cu noile aparate foto mirrorless

➤ De asemenea, comoditatea generală a fost crescută cu posibilitatea de a utiliza lumina LED continuă a Profoto A10 că iluminator de asistență AF*1 și adăugarea unei opțiuni [Prefer focus point (prioritate față)] pentru avansul cadrelor în timpul revizuirii imaginilor afișate cu zoom-ul de redare activat.

O varietate de îmbunătățiri ale operabilitatii au fost realizate pentru a realiza o viteză și eficientă sporite care să satisfacă nevoile fotografilor profesioniști.

Firmware 5.0 pentru mirrorless-ul full-frame Nikon Z9 poate fi descăract de pe pagina: https://downloadcenter.nikonimglib.com/ro/download/fw/516.html

Get Free Blog Post Updates!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

*1 Este necesara actualizarea firmware-ului Profoto A10 la cea mai recenta versiune. Va rugam sa consultati site-ul Profoto pentru detalii.

fotostefan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.