Nikon Z9 firmware update creste masiv performanta fotografierii in rafala

Nikon a anunțat că versiunea de firmware 1.10 pentru aparatul foto mirrorless de top Z 9 este disponibilă pentru descărcare prin centrul de descărcare Nikon și prin aplicația Snapbridge.

poza senzor full frame mirrorless nikon z9
Nikon Z9 – senzor full frame

Versiunea de firmware 1.10 pentru Z 9 va îmbunătăți considerabil durata pentru fotografierea continuă cu viteză ridicată.

Când se fotografiază la 20 fps în mod de înregistrare [RAW cu eficientă înalta + JPEG BASIC (L)], durata se mărește de la cea anterioară, de aprox. 3 secunde, la cea mai lungă durată din lume*1, de aprox. 15 secunde*2.

f64.ro

Când se fotografiază la 20 fps în mod de înregistrare [RAW cu eficientă înalta* + JPEG BASIC (L)] sau [JPEG FINE (L) + JPEG BASIC (S)], durata se mărește de la cea anterioară, de aprox. 3 secunde, la aprox. 8 secunde*2.
Îmbunatatirea fotografierii continue cu viteză ridicată va facilita captarea la rezoluții înalte a momentelor decisive cu subiecte care se mișcă rapid.

Citește și: Kitul de filmat Nikon Z 6 – ajutorul creatorilor de continut video

În plus, actualizarea de firmware adaugă o varietate de funcții video, precum și îmbunătățiri ale operabilitatii și funcționalității atât pentru imagini statice, cât și video.

Descarcă noua actualizare firmware de pe site-ul Nikon

Camerele mirrorless Nikon sunt disponibile la F64 (vezi oferta) – la eMag (vezi oferta) și la Photosetup (vezi oferta).

Get Free Blog Post Updates!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

*1 Când se fotografiază la 20 fps în mod de înregistrare [RAW + JPEG] cu aparate foto mirrorless prevăzute cu senzor de imagine de 30 de megapixeli sau mai mult, disponibile conform situației din 28 decembrie 2021, pe baza cercetărilor efectuate de Nikon.
*2 Când se utilizează obiectivul NIKKOR Z 50mm f/1.8 S și cardul de memorie Cobalt 1700R de 325 GB de la ProGrade Digital. Durata se va scurtă în cazul în care cardul din fanta 2 este selectat pentru copii de rezervă sau este selectată opțiunea PORNIT pentru controlul automat al distorsiunilor etc.

fotostefan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.