Nikon aviz de service – unele butoane de eliberare a obiectivului de pe Z9 functioneaza defectuos

Nikon a emis un „Aviz de service tehnic” pentru camera mirrorless Nikon Z9, deoarece unele dintre butoanele de eliberare a obiectivului nu funcționează corect. Cei afectați își pot trimite camerele la Nikon pentru a remedia problema.

Nikon Z 9 poza mirrorless performant
Nikon Z 9

Nikon Z9 aviz de service

„Utilizatorii camerei mirrorless Z 9 ne-au informat că există cazuri în care butonul de eliberare a obiectivului de pe camerele lor Z9 atunci când este apăsat nu funcționează așa cum ar trebui și nu permite rotirea și scoaterea unui obiectiv sau a adaptorului de montură din cameră. ”, scrie Nikon, explicând problema.

nikon z9 problema butoane obiective
Nikon aviz de service – unele butoane de eliberare a obiectivului de pe Z9 functioneaza defectuos

„Pe baza investigației noastre în această problemă, am descoperit că piese care nu îndeplinesc standardele noastre de calitate au fost folosite pe unele camere Z9. Am identificat o serie de numere de serie ale camerei Z9 care pot conține acele piese și vom aborda problema după cum urmează”, continuă compania japoneză.

cel.ro

„Nikon va inspecta camerele Z 9 afectate și va înlocui piesele după cum este necesar, fără costuri pentru client, inclusiv costul de expediere la Nikon a camerelor Z9 afectate, precum și returnarea acestora către clienți, chiar dacă garanția a expirat.”

Nikon a creat o pagină web care le va permite fotografilor să verifice dacă camerele lor Nikon Z9 sunt afectate.

Citește și: Nikon MC-N10 remote control grip pentru mirrorless-urile Z

„Dacă camera dvs. Z9 este una dintre cele afectate, instrucțiunile pentru solicitarea service-ului, inclusiv primirea etichetei de expediere retur gratuite, vor fi afișate pe ecran”, explică Nikon. „Dacă camera dvs. Z9 nu este una dintre cele afectate, atunci aceasta va fi afișată pe ecran și puteți continua să utilizați camera fără să vă faceți griji pentru această problemă.”

Get Free Blog Post Updates!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

fotostefan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.