Benro CyanBird – trepied din fibra de carbon pentru calatorii

Benro a anunțat un nou trepied din fibră de carbon sau aluminiu. Se numește CyanBird și după cum se observă, se poate afirma că este inspirat de trepiedul de călătorie Peak Design. Totuși trepiedul Benro CyanBird are un preț semnificativ mai mic!

Benro CyanBird trepied foto video compact usor util calatorie
Benro CyanBird trepied foto-video pentru calatorii

Noul trepied CyanBird este destinat creatorilor. Mai exact îi vizează pe creatorii digitali (de exemplu vloggerii), care sunt în mod constant în mișcare. Totuși, este un trepied de călătorie, așa că este adaptat pentru a se potrivi cu fotografia de călătorie și să vă ajute cu imaginile foto-video de vacanță.

Benro CyanBird – construit cu stil pentru călătorii

Trepiedul CyanBird are componente din aluminiu anodizat albastru ocean cu pârghii de blocare a picioarelor din aluminiu satinat. Picioarele au acea formă arcuită care amintește de trepiedul de călătorie Peak Design. Acest lucru le permite să se plieze până la un diametru de doar 6 cm.

poza detalii trepied camera pentru calatorie vacanta
Benro CyanBird

Capul bilă cu dublă acțiune Benro N00P din dotarea trepiedului acceptă plăcile standard de trepied compatibile cu Arca Swiss. Placa Arca Swiss furnizată este, de asemenea, anodizat în albastru pentru a se potrivi cu restul componentelor de aluminiu de pe trepied și pentru a oferi un aspect consistent între cap și picioare.

poza placa cap trepied benro pu40 aluminiu andonizat
Benro PU40 – placa cap trepied

Când este închis, trepiedul CyanBird are o lungime de aproximativ 46 de centimetri. Cântărește doar 1,02 kg, ceea ce înseamnă că ar trebui să aibă un impact redus asupra greutății pe care o transportați.

Citește și: Recomandari alegere geanta sau rucsac foto pentru calatorii

Deschis, înălțimea minimă de lucru este de doar 18 cm. Dar extinderea completă a picioarelor cu coloană centrală ridicată ajunge până la 155 cm. Acesta nu este cel mai înalt trepied, dar ar trebui să fie suficient pentru majoritatea nevoilor de fotografiere filmare întâlnite într-o călătorie.

poza trepied camera foto video inaltime minima
inaltime minima

ishoot.ro

poza trepied foto video usor compact inalt util deplasari Benro CyanBird
Benro CyanBird extins

Trepiedul Benro CyanBird suportă echipament de până la 4 kg.

Benro CyanBird trepied foto video util si in calătorie – prezentare video:

Preț Benro CyanBird trepied foto-video

Noul trepied Benro CyanBird din fibră de carbon sau aluminiu cu capul N00P are un preț de 190 Euro. Trepiedul de călătorie din fibră de carbon de la Peak Design costă 2.999 lei, în timp ce versiunea din aluminiu costă 1.999 lei.

Echipamentele Benro sunt disponibile la F64 (vezi oferta) sau la eMag (vezi oferta).

Get Free Blog Post Updates!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

fotostefan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.