Pina la 700 lei inapoi pentru o imprimanta Epson EcoTank

Toamna se numără ofertele. Campania cashback de la Epson revine pentru a doua oară anul acesta. Clienții Epson pot primi până la 700 de lei înapoi dacă vor achiziționa până la 31 octombrie o imprimantă EcoTank înscrisă în promoție.

promotie cashback 700 lei imprimante epson ecotank
Pana la 700 de lei inapoi pentru o imprimanta noua din gama EcoTank de la Epson
Promotia cashback revine pana la sfarsitul lunii octombrie 2023

Campania include o selecție variată de imprimante şi multifuncționale, color și monocrom.

Campania cashback de la Epson: Până la 700 de lei înapoi la achiziția unei imprimante din gama EcoTank

Multifuncționalele EcoTank s-au remarcat deja în întreaga lume datorită sistemului inovator de alimentare cu cerneală.
Clienții aleg astfel de echipamente pentru costul scăzut de imprimare, pentru printurile de calitate şi pentru procesul de imprimare rapid şi sigur, fără scurgeri de cerneală.

Mai mult, aceste echipamente de imprimare economice și rezistente oferă costuri de exploatare și de print reduse, cu până la 90% mai mici față de imprimantele concurente[ www.epson.ro/ecotank ] și sunt livrate cu cerneală care poate ajunge până la trei ani, în cutia imprimantei.
De asemenea, echipamentele din această gamă sunt fiabile, oferind calitate, viteză și siguranță totală, susținute de o garanție de 3 ani[ www.epson.ro/garantieimprimante].

sportmaniac.ro

Cei care caută soluții de printare alb-negru aleg echipamentele EcoTank monocrom pentru prețul extrem de redus al imprimării. Utilizarea lor poate reduce cu până la 50% costurile de print în 3 ani și cu până la 95% consumul de energie, în comparație cu imprimantele laser monocrom[ www.epson.ro/ecotank-mono-printers ].

Imprimantele EcoTank monocrom sunt livrate cu rezerve de cerneală cu care se pot tipări până la 11.000 de pagini, fără timp de încălzire și cu viteze de imprimare de până la 20 ppm.

Cum primesc clienții banii înapoi în promoția cashback?
1.Pasul 1: Cumpără o imprimantă EcoTank participantă la promoție, până la 31 octombrie 2023
2.Pasul 2: Trimit o solicitare online în decurs de 30 de zile de la achiziție, pe www.epson.ro/cashback
3.Pasul 3: Completează formularul de solicitare online, alături de o copie a chitanței și o fotografie a numărului de serie de pe imprimantă

Atât de simplu!

Clienții vor solicita banii din promoția cashback în decurs de 30 de zile calendaristice de când au achiziționat o imprimantă EcoTank. Banii se vor returna prin transfer bancar, în decurs de 30 de zile de la validarea solicitării.

Ultima dată la care pot fi trimise solicitări este 30 noiembrie 2023.

Citește și: Epson L7160 – Review multifunctional A4 cu imprimanta foto CISS cu 5 culori

Promoția este valabilă doar pentru utilizatorii finali. Campania se adresează persoanelor în vârstă de cel puțin 16 ani cu reședința în România și permite cel mult două solicitări/client. Este permisă o singură solicitare pentru fiecare model eligibil. Cererile pentru echipamentele care vor fi revândute unei terțe părți nu sunt eligibile pentru această promoție.

Echipamentele Epson sunt disponibile la emag.ro sau f64.ro sau evomag.ro sau cel.ro sau pcgarage.ro

În campania cashback sunt incluse 43 de modele din gamele Home, Foto şi Office. Regulamentul campaniei cashback este disponibil integral pe www.epson.ro/cashback.

Get Free Blog Post Updates!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

fotostefan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.