Epson iti da inapoi pina la 500 de lei la achizitia unei imprimante din gama EcoTank

Campania cash-back de la Epson revine: Clienții pot beneficia de promoție până la finalul lunii martie 2023

epson cashback imprimante ecotank
500 lei cashback imprimante Epson EcoTank

Epson anunță reînceperea campaniei cash-back, de la începutul acestui an. În cadrul campaniei, clienții Epson pot primi până la 500 de lei înapoi dacă vor achiziționa, până la data de 31 martie, o imprimantă EcoTank înscrisă în promoție.

Epson cash-back 500 lei la imprimantele EcoTank

Campania cash-back include o selecție variată de imprimante şi multifuncționale, color și monocrom, din gama EcoTank.

Multifuncționalele EcoTank au cucerit piața imprimantelor din întreaga lume datorită sistemului inovator de alimentare cu cerneală, ce include rezervoare de mare capacitate dedicate pentru fiecare culoare și un mecanism de minimizare a scurgerilor de cerneală, asigurând un proces de printare calitativ, mult mai rapid și mai sigur.

Echipamentele oferă costuri de exploatare și de print reduse, cu până la 90% mai mici față de imprimantele concurente[ www.epson.ro/ecotank ] In plus, echipamentele din această gamă sunt fiabile, oferind siguranță totală, fiind susținute de o garanție promotională extinsă de 3 ani[ www.epson.ro/garantieimprimante].

infinity.ro

Pentru utilizatorii care au nevoie de printuri alb-negru, echipamentele EcoTank monocrom reprezintă cea mai bună soluție, cu un preț extrem de redus. Utilizarea imprimantelor EcoTank poate reduce cu până la 50% costurile de print în 3 ani și cu până la 95% consumul de energie, față de imprimantele laser monocrom[ www.epson.ro/ecotank-mono-printers ]. Imprimantele EcoTank monocrom sunt livrate cu rezerve de cerneală cu care se pot tipări până la 11.000 de pagini, fără timp de încălzire și cu viteze de imprimare de până la 20 ppm.

Cum pot primi clienții banii înapoi în promoția cash-back?

1.Etapa 1: Achiziționează o imprimantă EcoTank participantă la promoție, până la 31 martie 2023
2.Etapa 2: Trimit o solicitare online în decurs de 30 de zile de la achiziție pe www.epson.ro/cashback
3.Etapa 3: Completează formularul de solicitare online, alături de o copie a chitanței și o fotografie a numărului de serie de pe imprimantă
Solicitarea pentru primirea banilor înapoi trebuie trimisă în decurs de 30 de zile calendaristice de la data achiziției, iar returnarea banilor se realizează prin transfer bancar, în decurs de 30 de zile de la validarea solicitării. Ultima dată la care pot fi trimise solicitări este 30 aprilie 2023.

Citește și: Epson L7160 – Review multifunctional A4 cu imprimanta foto CISS cu 5 culori

Promoția este valabilă doar pentru utilizatorii finali. Campania se adresează persoanelor în vârstă de cel puțin 16 ani, cu reședința în România, și permite cel mult două solicitări/client. Este permisă o singură solicitare pentru fiecare model eligibil. Cererile pentru echipamentele care vor fi revândute unei terțe părți nu sunt eligibile pentru această promoție.

În campania cash-back sunt incluse 45 de modele din gamele Home, Foto şi Office.

cashback imprimante epson ecotank
imprimante Epson EcoTank

Echipamentele Epson sunt disponibile la emag.ro sau f64.ro sau evomag.ro sau cel.ro sau pcgarage.ro

Get Free Blog Post Updates!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Regulamentul campaniei cash-back este disponibil integral pe www.epson.ro/cashback.

fotostefan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.