Epson iti da inapoi pina la 400 lei la achizitia unei imprimante din gama EcoTank

Clienții Epson au posibilitatea de a primi înapoi până la 400 de lei la achiziția unei imprimante din gama EcoTank. Campania cash-back se desfășoară până pe 15 octombrie 2022 și include o selecție variată de imprimante multifuncționale color și monocrom din gama EcoTank.

promotie epson cashback 400 lei imprimanta ecotank
Epson cashback gama EcoTanck

Inovația imprimantelor EcoTank se regăsește în optimizarea sistemului de alimentare cu cerneală care este gândit cu recipiente dedicate pentru fiecare culoare și cu un mecanism de minimizare a scurgerilor pentru un proces de printare calitativ, rapid și sigur.

Aceste echipamente de imprimare economice și rezistente oferă costuri de exploatare și de print reduse, cu pana la 90% mai mici față de imprimantele concurente[ www.epson.ro/ecotank ] și sunt livrate cu cerneală până la trei ani în cutia imprimantei.

De asemenea, echipamentele din această gamă sunt fiabile, oferind calitate, viteză și siguranță totală, susținute de o garanție de 3 ani[ www.epson.ro/garantieimprimante].

evomag.ro

Modelele EcoTank monocrom sunt soluția ideală pentru cei care doresc printuri alb-negru la un pret extrem de redus. Utilizarea acestora poate reduce cu până la 50% costurile de print în 3 ani și cu până la 95% consumul de energie, în comparație cu imprimantele laser monocrom[ www.epson.ro/ecotank-mono-printers ]. Imprimantele EcoTank monocrom sunt livrate cu rezerve de cerneală cu care se pot tipări până la 11.000 de pagini, fără timp de încălzire și cu viteze de imprimare de până la 20 ppm.

Pentru a beneficia de promoția cash-back, clienții trebuie să acceseze www.epson.ro/cashback , imediat după achiziția noii lor imprimante, să completeze formularul de solicitare și să îl trimită apoi organizatorului, împreună cu o copie a dovezii de achiziție și o fotografie a numărului de serie de pe imprimantă.

imprimante epson ecotank cashback oferta
Modele Epson EcoTank – cashback pina la 400 lei

Solicitarea pentru primirea banilor înapoi trebuie trimisă în decurs de 30 de zile calendaristice de la data achiziției, iar returnarea banilor se realizează prin transfer bancar, în decurs de 30 de zile de la validarea solicitării. Solicitările pot fi trimise până la data de 15.11.2022.

Citește și: Epson L7160 – Review multifunctional A4 cu imprimanta foto CISS cu 5 culori

Promoția este valabilă doar pentru utilizatorii finali. Campania se adresează persoanelor în vârstă de cel puțin 16 ani, cu reședința în România, și permite cel mult două solicitări/client. Este permisă o singură solicitare pentru fiecare model eligibil. Cererile pentru echipamnetele care vor fi revândute unei terțe părți nu sunt eligibile pentru această promoție.

Aceste imprimante sau multifuncționale color sau monocrom pot fi cumpărate de la emag.ro sau f64.ro sau evomag.ro sau cel.ro sau pcgarage.ro

Get Free Blog Post Updates!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

1www.epson.ro/ecotank
2www.epson.ro/garantieimprimante
3www.epson.ro/ecotank-mono-printers

fotostefan
Latest posts by fotostefan (see all)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.