Sony Xperia 1 V si Alpha 7R V printre premiatele la EISA Awards 2023

Calitatea și inovația Sony au fost din nou recunoscute în cadrul Expert Imaging and Sound Association Awards 2023. Sony a câștigat un total de cinci premii, inclusiv pentru camera ZV-E1 dedicată creatorilor de conținut, smartphone-ul multimedia Xperia 1 V, dar și pentru camera full-frame avansată Alpha 7R V.

poza banner Sony EISA Awards 2023
Sony EISA Awards 2023

Lista completă a premiilor obținute de Sony:

Premiul EISA pentru cea mai bună cameră FULL-FRAME 2023-2024: Sony Alpha 7R V
Premiul EISA pentru cea mai bună cameră dedicată creatorilor de conținut 2023-2024: Sony ZV-E1
Premiul EISA pentru pentru obiectivul anului 2023-2024: Sony FE 20-70mm F4 G
Premiul EISA pentru cel mai bun obiectiv fix standard 2023-2024: Sony FE 50mm F1.4 GM
Premiul EISA pentru cel mai bun Smartphone Multimedia 2023-2024: Sony Xperia 1 V

Premiul EISA pentru cea mai bună cameră FULL-FRAME avansată 2023-2024: Sony Alpha 7R V

Sony A7R V poza mirrorless performant
Sony A7R V (model ILCE-7RM5)

Cu Alpha 7R V Sony îmbină un senzor full-frame de înaltă rezoluție, de 61 milioane de pixeli, cu un sistem sofisticat de autofocalizare cu recunoaștere a subiectului, alimentat de un procesor AI dedicat. Acesta poate recunoaște și urmări focalizarea pe o gamă largă de subiecți, inclusiv oameni, animale, păsări, insecte, mașini, trenuri și avioane. Alpha 7R V este, de asemenea, capabilă să înregistreze clipuri 8K la o rată de 24 fps (cadre pe secundă) sau 4K la 60 fps (cadre pe secundă) și include stabilizare optică in-body și „efectul de compensare de 8 trepte”. Camera are, de asemenea, un vizor electronic de înaltă rezoluție și un ecran tactil, versatil, rabatabil. Este o cameră uimitoare pentru creatorii care doresc să surprindă în imaginile lor un nivel ridicat de detalii.

Premiul EISA pentru cea mai bună cameră dedicată creatorilor de conținut 2023-2024: Sony ZV-E1

Sony ZV-E1 aparat foto mirrorless full frame vlogging
Sony ZV-E1

Această cameră full-frame cu obiective interschimbabile este considerată camera Sony dedicată realizării de conținut, special concepută pentru creatorii care doresc să înregistreze vloguri, livestream-uri sau interviuri video. Cu senzorul său de 12.1 milioane de pixeli și procesorul rapid BIONZ XR™, camera ZV-E1 poate înregistra clipuri video 4K la 60 fps (cadre pe secundă) pe 10 biți 4:2:2, cu citire completă a pixelilor și cu un efect de rolling shutter redus la minimum. După o actualizare gratuită, ZV-E1 poate înregistra în 4K/120p. Autofocalizarea sa este asigurată de un procesor AI dedicat, similar cu cel de la Alpha 7R V. Stabilizarea imaginii pe 5 axe oferă mai multe moduri de înregistrare. Toate acestea sunt integrate într-un design ușor și compact, cu ecran tactil complet rabatabil, comenzi intuitive și o baterie de mare capacitate.

Premiul EISA pentru obiectivul anului 2023/2024: Sony FE 20-70mm F4 G

poza obiectiv zoom mirrorless sony
Sony SEL2070G

Înregistrarea video necesită un unghi de vizualizare mai larg pentru a obține aceeași înălțime a imaginii, din cauza raportului de aspect 16:9. Obiectivul Sony FE 20-70mm F4 G este o soluție excelentă pentru această problemă; acesta oferă o distanță focală mai mare decât majoritatea celorlalte obiective cu zoom standard de pe piață. Sony a realizat acest lucru fără a face compromisuri în ceea ce privește performanța optică: modelul FE 20-70mm F4 G oferă o claritate excelentă pe întreaga suprafață a imagini.

Citește și: O solutie convenabila pentru achizitionare licentelor software

Greutatea redusă, rezistența mare la intemperii și o deschidere fixă maximă a diafragmei sunt alte mari avantaje practice ale acestui obiectiv exceptional.

Premiul EISA pentru cel mai bun obiectiv fix standard 2023-2024: Sony FE 50mm F1.4 GM

poza aparat foto mirrorless sony obiectiv SEL50F14GM
Sony SEL50F14GM

Acest obiectiv G Master™ oferă cea mai înaltă performanță optică și o deschidere mare a diafragmei de F/1.4, într-un format relativ ușor și compact. Obiectivul oferă, de asemenea, o viteză de focalizare mai rapidă, o claritate mai mare și un efect de bokeh mai fin, datorită unui design optic inovator și proiectării de înaltă precizie. Sistemul de autofocalizare oferă o performanță de urmărire AF (autofocalizare) precisă și silențioasă atât pentru fotografii, cât și pentru înregistrări video. Datorită construcției rezistente la intemperii și a stratului protector de fluorină de pe elemental frontal, obiectivul poate fi utilizat chiar și în medii dificile.

Premiul EISA pentru Smartphone-ul Multimedia 2023-2024: Sony Xperia 1 V

poza smartphone Sony Xperia 1 IV if design awards
Sony Xperia 1 IV

Dintre numeroasele caracteristici binevenite ale modelului Xperia 1 V, sistemul de camere foto de înaltă calitate este printre cele care se evidențiază cu adevărat. Îmbunătățirile pentru această a cincea generație de telefoane emblematice sunt vizibile în tehnologia senzorilor, care încorporează noul „Exmor T pentru Mobile”, un senzor de imagine CMOS cu un Transistor Pixel în două straturi. Creșterea de 1.7x a dimensiunii senzorului oferă niveluri de zgomot semnificativ reduse și o gamă dinamică mai largă, ducând fotografiile realizate pe timp de noapte la un nivel superior.

Citește și: Inlocuire folie sticla telefon

Camera principală de 24mm de la Sony este completată de o cameră ultrawide cu o distanță de focalizare de 16mm și de o cameră cu zoom optic cu interval extins de 85-125mm. Performanțele în materie de imagistică și flexibilitatea modelului Xperia 1 V sunt susținute de raportul larg de aspect de 21:9, de ecranul OLED HDR cu rezoluție 4K și de bateria puternică de 5000mAh, alături de cel mai nou procesor Snapdragon®.

Get Free Blog Post Updates!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

fotostefan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.