Sergey Kozlov premiat la Istanbul Photo Awards 2023

Fotografia fotoreporterului Agenției Europene de Fotografie (European Pressphoto Agency – EPA) Sergey Kozlov, intitulată „Războiul Ucraina-Rusia” a câștigat premiul Fotografia anului la Istanbul Photo Awards, cea de-a noua ediție a concursului internațional de fotografie anual organizat de Anadolu Ajansı pentru a sprijini fotojurnaliştii.

Istanbul Photo Awards 2023 EPA photographer Sergey Kozlov poza razboi ucraina
Sergey Kozlov – Istanbul Photo Awards 2023

Fotografia lui Kozlov a fost selectată drept câștigătoare a Fotografiei anului printre peste 21.000 de fotografii trimise din diferite părți ale lumii.

fotografii premiate Istanbul Photo Awards 2023 fotojurnalism fotoreporteri
Istanbul Photo Awards 2023 – fotografii premiate

Câștigătorii au fost selectați din fotografii care acoperă evenimentele globale de anul trecut, de la războiul Ucraina-Rusia la incidentele din Palestina, de la presiunile administrației talibane la traficul de copii în Nigeria, de la schimbările de mediu induse de litiu până la studiile asupra vieții sălbatice din Thailanda, de la Cupa Mondială din Qatar până la lupte cu tauri portugheze, spărgătoare de gheață din stâlpii arctici până la viața de zi cu zi a albinoșilor africani.

Citește și: Google Product Studio – creeaza fotografie de produs folosind AI

Juriul internațional a afirmat că la această ediție calitatea fotografiilor trimise a fost foarte mare și au avut mari dificultăți în a lua decizia în eliminările făcute pe platforma special pregătită de echipa AA Information Technologies.

ishoot.ro

Informațiile legate de juriu și fotografiile premiate pot fi accesate prin intermediul site-ului web https://www.istanbulphotoawards.com/

Get Free Blog Post Updates!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

fotostefan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.