Carlos de Cos castiga cea de-a 9-a editie a CVCEPHOTO

Juriul concursului a acordat premiul întâi și suma de 1 400 de euro fotografului spaniol Carlos de Cos Azkona pentru fotografia sa “Cracks”, o fotografie aeriană spectaculoasă a unui biciclist deasupra terenului arid al rezervorului Yesa din Spania.

poza aeriana drona teren seceta arid biciclist bicicleta
© Carlos de Cos – CVCEPHOTO

Imaginea a fost surprinsă în luna septembrie a anului trecut, când nivelul apei din rezervor era la un minim critic de 15%, din cauza secetei care a afectat Europa și Peninsula Iberică anul trecut.

Fotografa australiană Krystle Wright, premiată și la edițiile anterioare ale CVCEPHOTO, a câștigat premiul al doilea și 700 de euro cu fotografia sa “Seventh Serpent”, care surprinde un alpinist care urcă pe traseul cu același nume din Long Canyon, în sud-estul statului Utah, SUA.

poza alpinist catarare Long Canyon Utah SUA
© Krystle Wright – CVCEPHOTO

Fotograful australian Simon Carter, premiat și în cadrul mai multor ediții anterioare ale CVCEPHOTO, a câștigat premiul al treilea și 300 de euro pentru fotografia “Don’t wet yourself”, realizată în fața cascadelor Katoomba din Munții Albaștri australieni, în timp ce escalada traseul care dă numele fotografiei.

poza alpnista catarare munte Blue Mountains Australia
© Simon Carter – CVCEPHOTO 2023

Ca în fiecare an, CVCEPHOTO a premiat, printre fotografiile înscrise, acele fotografii care, datorită acordurilor de colaborare, vor servi drept afiș principal în cadrul a două festivaluri de film montan incluse în calendarul Alianței Internaționale pentru Film Montan (IAMF).

Citește și: 9 lucruri de care sa tii cont cand alegi echipamentul foto-video pentru vacanta

Câștigătorul premiului BBK Mendifilm Bilbao-Bizkaia Poster Award a fost spaniolul Yhabril Moro pentru fotografia “X-Man”, care înfățișează un alergător sub cascada Sorrosal din Ordesa (Spania).

ro.kvantumsport.com/

Pe lângă acest premiu, Yhabril a obținut și o mențiune de onoare la această ediție a CVCEPHOTO pentru fotografia “The Phantom”, care prezintă un schior free-rider coborând în plină viteză de pe Pico Malacara după prima ninsoare. din sezonul trecut.

Galeria cu toate fotografiile câștigătoare, atât din această ediție, cât și din edițiile anterioare, poate fi vizualizată online, accesând www.cvcephoto.com.

Get Free Blog Post Updates!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

fotostefan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.