Manfrotto EzyFrame – fundal foto cu cadru usor de instalat ideal pentru profesionisti si amatori

Manfrotto EzyFrame este un fundal foto. De fapt, este mai mult decât atât. Este un fundal foto cu cadru, ceea ce înseamnă că vine cu un cadru 2m x 2.3m care vă permite să îl instalați și să îl folosiți într-un mod ușor și rapid.

Manfrotto EzyFrame fundal foto cu cadru usor de montat
Manfrotto EzyFrame fundal foto cu cadru – portabil si usor de montat

Maximizarea fotografiei tale: Manfrotto EzyFrame fundal foto cu cadru inclus

poza fundal foto portabil cadru usor aluminiu
Manfrotto EzyFrame – spatele fundalului foto portabil

Manfrotto EzyFrame este un fundal foto cu cadru, special conceput pentru a oferi o calitate excelentă a imaginilor. Acesta este fabricat din materiale de înaltă calitate, care asigură durabilitate și fiabilitate. În plus, este ușor de instalat și de folosit, ceea ce îl face ideal pentru orice tip de sedință foto.
Se pot utiliza și alte culori la algere pe același cadru. Inclusiv Chroma Key Green.

poza fundal chroma key verde portabil
Manfrotto EzyFrame chroma key
poza fundal chroma key verde portabil usor montaj
Chroma key verde
poza geanta fundal cu cadru Manfrotto EzyFrame
husa rigida – fundal Manfrotto EzyFrame

În plus, datorită designului său versatil, acest fundal foto poate fi folosit pentru o varietate de scopuri. Îl puteți folosi pentru a face fotografii pentru site-ul dvs. web, pentru a face fotografii de produs pentru catalogul dvs. sau pentru a face fotografii de evenimente speciale.

poza portret cuplu fundal foto mobil Manfrotto EzyFrame
sedinta foto cuplu – portret
poza sedinta foto cuplu fundal foto mobil montaj usor
sedinta foto
sedinta foto fundal portabil
sesiune foto

Poate fi folosit inclusiv pentru acele situații când trebuie să participați la un interviu online, lucrați de acasă și vreți să creați o impresie bună interlocutorului, mascând elementele care nu ar trebui văzute de alte persoane.

De ce să alegeți Manfrotto EzyFrame pentru fundalul dvs. foto?

1. Asamblare rapidă & Cadru din aluminiu – Un cadru simplu și ușor din aluminiu care poate fi asamblat în doar câteva minute.

montaj instalare usoara fundal foto portabil Manfrotto EzyFrame
instalare usoara Manfrotto EzyFrame

2. Atașare ușoară & Clip pe capac – Clipurile ușor de atașat permit atașarea/îndepărtarea rapidă a husei din material textil.
3. Husă de transport rigidă – Geantă rigidă EVA, ideală pentru depozitarea și transportul echipamentelor de iluminat.

poza husa rigita transport fundal mobil Manfrotto EzyFrame
husa rigida Manfrotto EzyFrame
poza fundal foto mobil husa rigida
componente Manfrotto EzyFrame

Citește și: REVIEW Sony ZV-1 II: O alegere potrivita pentru incepatorii in vlogging si pasionatii de fotografie

transport fundal foto mobil cadru aluminiu usor
fundal foto mobil usor

Avantajele folosirii unui fundal foto cu cadru

Unul dintre principalele avantaje ale folosirii unui fundal foto cu cadru este că vă permite să aveți un control mai bun asupra aspectului fotografiilor dvs. De exemplu, puteți alege culoarea și textura fundalului, ceea ce vă permite să creați un contrast puternic între subiectul dvs. și fundal.

Un alt avantaj al folosirii unui fundal foto cu cadru este faptul că este ușor de instalat și de folosit. Nu trebuie să vă faceți griji în legătură cu fixarea fundalului sau cu ajustarea luminii, deoarece cadrul îl menține stabil și la locul său.

În plus, un fundal foto cu cadru este durabil și fiabil. Acesta este fabricat din materiale de înaltă calitate, care asigură că poate rezista la uzura regulată și că poate fi folosit pentru o perioadă lungă de timp.

Sfaturi pentru utilizarea Manfrotto EzyFrame pentru ședințe foto

Utilizarea Manfrotto EzyFrame pentru ședințele dvs. foto poate fi foarte simplă, dar există câteva sfaturi pe care ar trebui să le aveți în vedere pentru a obține cele mai bune rezultate. În primul rând, asigurați-vă că fundalul este bine fixat în cadrul. Acest lucru va asigura că fundalul rămâne stabil și că nu se mișcă în timpul ședinței foto.

În al doilea rând, alegeți cu atenție culoarea fundalului. Culoarea fundalului poate avea un impact mare asupra aspectului fotografiilor dvs., așa că asigurați-vă că alegeți o culoare care se potrivește cu subiectul și cu stilul fotografiilor dvs.

În al treilea rând, nu ezitați să experimentați cu diferite setări de lumină și unghiuri. Manfrotto EzyFrame este un instrument versatil, care vă permite să creați o varietate de efecte și de aspecte.

Recomandări pentru ședințe foto cu Manfrotto EzyFrame

Alegeți cu atenție locația ședinței foto. Manfrotto EzyFrame este un fundal foto versatil, care poate fi folosit într-o varietate de setări. Cu toate acestea, asigurați-vă că locația pe care o alegeți este potrivită pentru stilul și subiectul fotografiilor dvs.

În al doilea rând, nu uitați să vă distrați. Fotografia este o artă și, ca orice formă de artă, este cel mai bine să vă bucurați de proces. Experimentați cu diferite setări de lumină, unghiuri și culori pentru a crea fotografii unice și frumoase.

În al treilea rând, deși EzyFrame se montează destul de ușor, asigurați-vă că vă alocați suficient timp pentru pregătire.

Citește și: Syrp Battery Bank – solutia pentru alimentarea marita a camerei foto sau video

Manfrotto EzyFrame este un fundal foto excelent pentru orice fotograf. Acesta oferă o calitate excelentă a imaginilor, este ușor de instalat și de folosit, și este versatil, ceea ce îl face ideal pentru o varietate de ședințe foto.

Dacă sunteți un fotograf profesionist sau un amator pasionat, vă recomand cu căldură să încercați Manfrotto EzyFrame.

Manfrotto EzyFrame preț

La data publicării acestui articol, fundalul cu cadru 2×2,3m Manfrotto EzyFrame avea un preț de 2.186 lei. Pentru preț actualizat și promoții verificați la Photosetup (vezi ofertele) sau la F64 (verifică ofertele)

Dacă vă interesează o soluție de fundal foto portabil pentru un buget redus, vă recomand să verificați ofertele celor de la ishoot.ro.

Get Free Blog Post Updates!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

PS: Dacă îţi sunt utile informaţiile poţi susţine blogul cumpărând produsul dorit direct din link-urile sau bannerele din articol. Voi primi un mic comision din valoarea comenzii. Acest lucru nu afectează în nici un fel prețul plătit de tine. Îţi mulţumesc pentru suport!

ishoot.ro

fotostefan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.