Vinyl Chroma Key Green – solutia oferita de Manfrotto creatorilor de imagine

Chroma Key Vinyl Floor Solutions și Chroma Key Gaffer Tape sunt cele mai recente completări la gama chromakey, disponibile în două dimensiuni; 4 m x 1,37 m și 2,75 m x 6 m, iar rolele de bandă adezivă Chroma Key sunt de 50 mm x 50 m și sunt disponibile individual sau în cutii.

poza fundal manfrotto Vinyl Chroma Key Green efecte speciale
Manfrotto Vinyl Chroma Key Green

Despre utilizarea cromakey sau green screen în fotografie și film – scurtă intoducere

Multe dintre efectele speciale la Hollywod sunt realizate cu ajutorul unui fundal cromakey green sau green screen. El este deosebit de util când este necesar adăugarea unui background digital în spatele subiectului, așa încât a-l plasa într-un decor ce nu poate fi realizat în mod obișnuit.

Utilizarea fundalurilor cromakey provine încă din anii ’40 când Lawrence Butler a câștigat un premiu al academiei de film de la Hollywood, cu filmul Hoțul din Bagdad, în care introducea pentru prima oară efectele speciale realizate pe cromakey.

Pe vremea aceea, întregul proces era foarte complicat. În zilele noastre, totul este foarte simplificat cu ajutorul softurilor ce îndepărtează ușor și rapid green screen-ul, adăugând orice background digital, dorit. Tehnica este folosită și de fotografi, nu doar în producții de film sau video.

Nu orice pânză verde poate fi cromakey

poza fundal green screen chromakey
green screen – croma key

Un material profesional cromakey este realizat dintr-o compoziție specială ce la atingere îți lasă senzația unui burete foarte fin. El are rolul de a absorbi foarte bine lumina și a nu crea reflexii. În plus, un cromakey trebuie să fie perfect întins pentru a nu crea umbre, așa încât să fie adăugat background-ul digital dorit, în post-producție.

Manfrotto Lighting Controls oferă cea mai cuprinzătoare gamă de fundaluri și accesorii chroma key de pe piață, această colecție de fundaluri a devenit instrumentul ales de producătorii de filme și video.

Gama Manfrotto Chroma Key efecte speciale video film fotografie
Manfrotto Chroma Key

Gama Manfrotto Chroma Key oferă tot ce au nevoie creatorii de imagine și mai mult, permițându-le să-și dezlănțuie creativitatea
Indiferent dacă creatorul profesionist de conținut caută să-și extindă configurația de fundal existentă sau caută o soluție complet nouă pe care să o adauge la kitul lor, Manfrotto oferă câteva soluții.

Chroma Key Green Vinyl
Configurare rapidă pentru orice aplicație Chroma Key, panoul verde, atestat Pantone, este convenabil și ușor de folosit. Fundalul de vinil 2,75m x 6m Chroma Key Green poate fi folosit fie ca fundal pe lungime completă folosind un sistem de sprijin datorită tubului de aluminiu inclus, fie poate fi folosit ca soluție de podea.

Vinyl Floor Strip Chroma Key Green

poza Vinyl Floor Strip Chroma Key Green manfrontto
Manfrotto Vinyl Floor Strip Chroma Key Green

Este o pardoseală modulară creată pentru a se potrivii perfect cu soluțiile de top de fundal Chroma Key de la Manfrotto, cum ar fi Panoramic, Chroma Key FX și Studio Link.

Gaffer Tape 50mm x 50m Chroma Key Green

poza rola banda adeziva verde efecte speciale film video fotografie
Gaffer Tape Chroma Key Green

Banda 50mm x 50m Chroma Key Green este ideală pentru fixarea soluțiilor de fundal pe podea și pentru acoperirea îmbinărilor pentru o utilizare fără sudură atunci când utilizați soluțiile de podea de vinil Manfrotto.

books-express.ro

Citește și: 6 idei pentru a sarbatori Ziua Internationala a Fotografiei

Produsele Manfrotto sunt disponibile în România la Photosetup

Get Free Blog Post Updates!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

fotostefan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.