Fundaluri inspirate de Culoarea Pantone a anului 2022, Very Peri premiate de BenQ

BenQ a anunțat câștigătorii concursului de creație de fundaluri de ecran inspirate de Culoarea Pantone a anului 2022, Very Peri. Astfel locul I a revenit lui @anotheroutsider din Romania ??! ?

fundal culoare pantone 2022 cocnurs grafica benq instagram
© anotheroutsider

”O imagine frumoasa. Un mod foarte elegant și clar de a comunica importanța acurateței culorii cu o integrare perfectă a temei Very Peri. Ne place absolut!” au declarat organizatorii concursului BenQ DesignVue 2022 Very Peri.

@anotheroutsider va primi un monitor BenQ PD2705U nou-nouț, un premiu în bani de 500 EUR,un pachet PANTONE Culoarea Anului ce include un abonament pe 1 an pentru Pantone Connect Premium.

flip.ro

Locul II a revenit lui @afran3d din Țara Galilor.

fundal culoarea pantone a anului 2022 concurs instagram beng
© afran3d

”Ne place misterul și povestirea care se întâmplă în această imagine și spectrul complet de la tonuri întunecate la tonuri deschise.” au declarat organizatorii concursului.
@afran3d va primi un monitor BenQ PD2705U nou-nouț, un premiu în bani de 350 EUR, un pachet PANTONE Culoarea Anului ce include un abonament pe 1 an pentru Pantone Connect Premium.

Citește și: Test: 25 de fotografii, cate sunt prelucrate cu Photoshop?

Locul III a fost ocupat de @player1 din Germania.

concurs creatie fundal instagram beng culoarea anului pantone Very Peri
© player1

”Ne place textura și senzația acestui fundal. Aproape că poți auzi sunetul liniștitor al vântului în foșnetul frunzelor.” au decalarat reprezentații BenQ.
@player1 va primi un monitor BenQ PD2705U nou-nouț, un premiu în bani de 150 EUR, un pachet PANTONE Culoarea Anului ce include un abonament pe 1 an pentru Pantone Connect Premium

Câștigătorul ales de publicul utilizator Instagram a fost Anita Pawelczyk @apawelczykf

fundal de ecran inspirat de Culoarea Pantone a anului 2022 Very Peri
© Anita Pawelczyk

La concursul BenQ DesignVue 2022 Very Peri, adresat creatorilor de imagine din Europa, au fost înscrise 250 de lucrări.

Despre monitorul PD2705U:

poza BenQ PD2705U monitor editare foto video
BenQ PD2705U – monitor editare foto-video

Precizia culorilor ar trebui să fie accesibilă tuturor, nu doar celor cu bugete generoase. Cel mai nou monitor din gama DesignVue, modelul PD2705U, este un ecran 4K UHD accesibil, perfect pentru designeri și creatori de conținut care lucrează cu culori. Acoperă 100% din spațiul de culoare sRGB, este validat de către Pantone și a obținut de asemenea și Validarea Pantone SkinTone.
Poate afișa peste 1 miliard de culori și are un strat anti-reflex, astfel încât să poți lucra cu culori cu încredere, fără a-ți obosi ochii.

Get Free Blog Post Updates!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

fotostefan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.