Concurs BenQ DesignVue 2022 – Very Peri

Creează un fundal de ecran inspirat de Culoarea Pantone a anului 2022, Very Peri, pentru șansa de a câștiga instrumente de design grafic uimitoare.

concurs premii bani monitoare editare foto video benq culoarea pantone 2022
Concurs BenQ DesignVue 2022 – Very Peri

Noi iubim culorile; culorile sunt în fruntea tehnologiei noastre AQCOLOR. Ne-ați auzit vorbind des depre culori, la show-uri și evenimente, în timpul webinarelor și masterclass-urilor, iar dragostea noastră față de culori este, de fapt, principalul motiv pentru care am dezvoltat tehnologia AQCOLOR: pentru ca designerii, fotografii, videografii, și orice persoană creativă care lucrează cu culori să se poată concentra pe procesul creativ, în loc să își facă griji cu privire la cât de precis este ecranul lor.

f64.ro

Singura grijă pe care vrem să o ai, este alegerea culorilor pentru următorul proiect pentru a ieși în evidență/ a-ți uimi clienții/ a crea artă frumoasă! Deci, dacă îți plac provocările, trebuie să participi la concursul nostru! Creează un fundal de ecran inspirat de Culoarea Pantone a anului 2022, Very Peri, pentru șansa de a câștiga un monitor BenQ DesignVue și alte instrumente de design grafic mult-râvnite.

Premii:

•Locul întâi: un monitor BenQ PD2705U nou-nouț, un premiu în bani de 500 EUR, un pachet PANTONE Culoarea Anului ce include un abonament pe 1 an pentru Pantone Connect Premium
•Locul doi: un monitor BenQ PD2705U nou-nouț, un premiu în bani de 350 EUR, un pachet PANTONE Culoarea Anului ce include un abonament pe 1 an pentru Pantone Connect Premium
•Locul trei: un monitor BenQ PD2705U nou-nouț, un premiu în bani de 150 EUR, un pachet PANTONE Culoarea Anului ce include un abonament pe 1 an pentru Pantone Connect Premium
Câștigătorul ales de public: un monitor BenQ PD2705U nou-nouț, un premiu în bani de 500 EUR, un pachet PANTONE Culoarea Anului ce include un abonament pe 1 an pentru Pantone Connect Premium

De data aceasta, vom avea un câștigător decis de către voi, publicul! Acest lucru înseamnă că vor fi 4 câștigători în total! Vom face o listă scurtă cu intrările noastre favorite, și veți avea la dispoziție 5 zile pentru a vota și decide ”Câștigătorul publicului”.

Regulile sunt la fel de simple ca întotdeauna:

•Creează un fundal de ecran inspirat de culoarea Very Peri
•Descarcă logo-ul AQCOLOR de aici și adaugă-l în design-ul fundalului de ecran
•Postează imaginea finală pe contul tău de Instagram și în descriere adaugă următoarele: hashtag-urile #benqcolor, #AQCOLOR și numele țării tale de origine. Menționează-ne contul de Instagram în descriere @aqcolor_by_benq.
•În final, urmărește-ne contul de Instagram @aqcolor_by_benq.

Termenul limită pentru încărcarea imaginii de concurs este 30 Iunie 2022, ora 23:59 BST.

Citește și: Testul culorilor ce te ajuta sa-ti verifici ochii si monitorul

Despre monitorul PD2705U:

poza BenQ PD2705U monitor editare foto video
BenQ PD2705U – monitor editare foto-video

Precizia culorilor ar trebui să fie accesibilă tuturor, nu doar celor cu buzunare pline. Cel mai nou monitor din gama DesignVue, modelul PD2705U, este un ecran 4K UHD accesibil, perfect pentru designeri și creatori de conținut care lucrează cu culori. Acoperă 100% din spațiul de culoare sRGB, este validat de către Pantone și a obținut de asemenea și Validarea Pantone SkinTone. Poate afișa peste 1 miliard de culori și are un strat anti-reflex, astfel încât să poți lucra cu culori cu încredere, fără a-ți obosi ochii.

Imaginea pentru ecranul de fundal trebuie să aibă următoarele dimensiuni: 3840 x 2160, raport de aspect 16:9. Termenul limită pentru încărcarea înscrierii este 23:59 BST pe data de 30 Iunie 2022, iar câștigătorii vor fi anunțați pe sau imediat după data de 15 Iulie 2022, pe profilul nostru de Instagram.
Acest concurs este deschis tuturor rezidenților europeni. Pentru regulile complete ale concursului, vă rugăm să citiți termenii și condițiile de aici

Get Free Blog Post Updates!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

fotostefan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.