Samsung ViewFinity S8 – monitor profesional pentru fotografi, videografi, graficieni

Samsung ViewFinity S8 (Nume model: S80), noul monitor creat pentru pentru fotografi, videografi, graficieni și alți creatori digitali, este disponibil în România.

Samsung ViewFinity S8 poza monitor profesiona fotografi videografi graficieni
Samsung ViewFinity S8 monitor profesional

Samsung ViewFinity S8 – monitor creat pentru profesioniști, cu ecran mat, fără reflexii

Noul ViewFinity S8 (model: S80PB) este un monitor de înaltă rezoluție specializat pentru profesioniștii creativi, inclusiv creatori de conținut, designeri grafici și multe altele.

monitor profesiona editare foto video grafica
ViewFinity S8 monitor pentru creatori de continut digital

Samsung ViewFinity S8 este disponibil în modele de 32” și 27” pentru a oferi performanțe ridicate în cele mai populare dimensiuni de ecran. Rezoluția UHD de calitate profesională este combinată cu o gamă largă de culori de până la 98% din DCI-P3 și DisplayHDR™ 600 1 pentru Video Electronics Standards Association (VESA) pentru mai multă gamă, precizie și nuanță.

Calibrarea profesională din fabrică asigură că până la un miliard de culori sunt proiectate cu o claritate cristalină pe panoul IPS, ceea ce creează o reproducere vibrantă a culorilor și un contrast în timp ce lucrați la cele mai complexe proiecte vizuale și de design.

poza monitor editare video ViewFinity S8
monitor editare foto-video, grafica

Mai mult, Samsung ViewFinity S8 a primit recunoașterea „PANTONE Validated” 2 pe afișaj de la PANTONE 3 – ceea ce înseamnă că modelele reproduc în mod autentic peste 2.000 de culori, precum și cele 110 de nuanțe de piele recent adăugate, care pot fi găsite în Ghidul PANTONE SkinTone.

Citește și: Testul culorilor ce te ajuta sa-ti verifici ochii si monitorul

Conform producătorului, ViewFinity S8 este primul monitor fără strălucire din lume, verificat UL 4 , ecranul mat este aplicat pe partea de sus a panoului, reducând reflexia luminii chiar și atunci când nu utilizați un parasolar pentru monitor, pentru a oferi un mediu de lucru fără distracție. Acest lucru este îmbunătățit de unghiul larg de vizualizare care permite utilizatorilor să vadă imaginile clar din orice unghi.

vivacredit.ro

În componența monitorului se folosește și plastic reciclat, iar tehnologia Eco Savings Plus reduce consumul de energie cu până la 10%. Monitorul ViewFinity S8 are design compatibil VESA, certificare TUV Rheinland pentru îngrijirea inteligentă a ochilor, dar și Adaptive Picture, Eye Saver și Flicker Free.
Există și un port USB-C care permite semnale de display, transferuri de date de 10Gbps, viteze mai de internet printr-o conexiune Ethernet și încărcare până la 90W.

Preț Samsung ViewFinity S8

ViewFinity S8 cu diagonala de 27” are un preț de 2.600 lei, iar varianta de 32 inch costă 3.500 lei. Pentru preț actualizat verificați la F64 sau la eMag sau la PCgarage sau la EVOmag sau la Cel

Get Free Blog Post Updates!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

fotostefan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.