Descopera cele 3 noi monitoare Philips pentru lucru hibrid

Philips Monitors a lansat recent 3 noi modele de monitoare, special dezvoltate pentru stilul de lucru hibrid. Ești gata să îmbunătățești semnificativ experiența de lucru hibrid? Descoperă cele 3 noi monitoare Philips – 24E1N1100A, 27E1N1100A și 32E1N8900 – concepute special pentru un stil de lucru hibrid optimizat.

Philips 27E1N1600AE monitor 4K munca hibrid lucru de acasa
Philips 27E1N1600AE – monitor 4K – munca hibrida

Lucru hibrid, performanță maximă: 3 noi monitoare Philips dedicate productivității tale

Stilul de lucru hibrid a devenit o realitate pentru mulți dintre noi. Împărțim timpul între birou și acasă, jonglând cu diverse sarcini și având nevoie de soluții flexibile care să ne sporească productivitatea.

Philips te sprijină cu 3 noi monitoare performante:

poza monitor Philips 24E1N1100A munca hibrida lucru de acasa
Philips 24E1N1100A

1. Philips 24E1N1100A (23,8″/60,5 cm) și 27E1N1100A (27″/68,6 cm):

➤Design elegant și ergonomic: Rama subțire și sistemul de gestionare a cablurilor permit o integrare perfectă în orice spațiu de lucru, oferind un aspect elegant și ordonat.
➤Imagini clare și culori bogate: Panourile IPS Full HD oferă o experiență vizuală de excepție, cu o claritate și o profunzime a culorilor remarcabile.
➤Performanță sporită: Rata de refresh de 100 Hz, timpul de răspuns de 1 ms MPRT și compatibilitatea cu tehnologia Adaptive Sync asigură o fluiditate impecabilă a imaginilor, ideală pentru multitasking și gaming ocazional.
➤Confort sporit: Tehnologiile LowBlue Mode și Flicker-free reduc oboseala ochilor, permițând o utilizare prelungită în siguranță.

2. Philips 27E1N1600AE:

➤Conectivitate avansată: Docking station integrată cu USB-C oferă o conectivitate ușoară și rapidă la laptop, permițând încărcarea și transferul de date simultan.
➤Ecran QHD: Rezoluția QHD (2560 x 1440) oferă o imagine detaliată și clară, perfectă pentru cei care lucrează cu proiecte complexe sau doresc o experiență multimedia de excepție.
➤Multitasking eficient: Funcția MultiView permite conectarea simultană a două dispozitive, facilitând gestionarea mai multor sarcini în același timp.
➤Sunet de calitate: Difuzoarele integrate de 5W oferă un sunet clar și puternic, ideal pentru apeluri video, conferințe online sau multimedia.

flanco.ro/

Beneficii suplimentare pentru o zi de muncă mai ușoară

poza monitor Philips 27E1N1100A munca de acasa lucru stil hibrid
Philips 27E1N1100A

➤Tehnologie LowBlue Mode: Protejează ochii de lumina albastră dăunătoare.
➤Flicker-Free: Elimină pâlpâirea ecranului pentru a reduce oboseala ochilor.
➤EasyRead Mode: Oferă o experiență de citire similară cu cea pe hârtie.
➤SmartImage: Presetări optimizate pentru diferite tipuri de conținut.

Citeste si: Recomandari cum sa arati bine intr-un apel video

Pret monitoare Philips

Cele 3 modele vor fi disponibile începând de luna următoare la prețurile recomandate:

➤Philips 24E1N1100A – 591 lei
➤Philips 27E1N1100A – 691 lei
➤Philips 27E1N1600AE – 1238 lei

Pentru pret actualizat verifică la eMag (vezi ofertele) sau la PCgarage (vezi ofertele) sau la ITgalaxy (vezi ofertele) sau la Vexio (vezi ofertele).

Noile monitoare Philips oferă o combinație ideală de caracteristici și beneficii pentru a te ajuta să fii mai productiv și mai confortabil în timp ce lucrezi. Indiferent dacă preferi un model compact, unul cu o diagonală generoasă sau unul cu rezoluție 4K UHD, Philips are un monitor perfect pentru nevoile tale.

Get Free Blog Post Updates!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

fotostefan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.