Nikon Z 28-400mm f/4-8 VR – noul superzoom 14x de uz general

Pentru posesorii mirrorless-urilor Nikon Z, noul Nikkor Z 28-400mm f/4-8 VR este cel mai versatil obiectiv al companiei de până acum. Având un zoom remarcabil de 14,2x într-un corp compact și ușor, vei putea fotografia de la peisaje până la scene de stradă, acțiuni ce se desfășoară la distanțe și chiar prim-planuri din natură.

Nikon Z 28-400mm f/4-8 VR superzoom calatorie fotografie natura
Nikon Z 28-400mm f/4-8 VR

Cu dimensiunile sale compacte și o greutate de doar 725g, nu este nevoie să te gândești de două ori înainte de a pune acest obiectiv cu zoom de 14,2x într-o geantă sau chiar să îl ți montat pe un aparat foto din seria Z de la Nikon în timp ce te plimbi.

poza aparat foto mirrorless nikon z superzoom 14x
Nikon Z – Nikkor Z 28-400mm f/4-8 VR

Gama să extrem de versatilă de distanțe focale îți oferă 28 mm la capătul cu unghi larg, 400 mm la capătul super-teleobiectiv plus tot ce se află între ele. Pentru utilizatorii care doresc să-și extindă oportunitățile creative în situații cu lumina scăzută sau cu acțiuni mai rapide, compensarea de 5 trepte a sistemului optic încorporat de reducere a vibrațiilor contracarează tremuratul aparatului foto, iar avantajul adus de VR crește la 5,5 trepte când obiectivul este atașat la un aparat foto din seria Z de la Nikon echipat cu un sistem VR sincronizat.1,2
În plus, acest obiectiv utilizează motorul rapid și silențios de la Nikon pentru focalizarea automată, permițând utilizatorilor să obțină rapid focalizarea, chiar și atunci când subiectele se mișcă rapid.

poza obiectiv zoom 14x nikon mirrorless
zoom 14x

Noul obiectiv NIKKOR Z 28-400mm f/4-8 VR nu fotografiază doar la unghi larg sau la depărtare. Cu distanțele sale minime de focalizare de doar 0,2 m la 28 mm și 1,2 m la 400 mm*, acest obiectiv cu superzoom adoră și prim-planurile!
Raportul maxim de reproducere este de 0,35x, permițând utilizatorilor să încadreze fotografii extraordinar de detaliate ale subiecților mai mici și să le reproducă la aproape jumătate din dimensiunea lor reală.
Acest obiectiv ușor cu superzoom nu este afectat de intemperii: cu etansarea fiabilă din jurul monturii și tuturor componentelor mobile, utilizatorii pot să profite la maxim de orice călătorie, de orice plimbare, în orice condiții de iluminare.

Citește și: Laptopuri si telefoane Asus la reducere

Chiar dacă Nikon prezintă obiectivul NIKKOR Z 28-400mm f/4-8 VR ca un zoom „must-have” pentru călătorii, sport și animale sălbatice din curte trebuie ținut cont de diafragma sa f/8 la 400 mm. Aceasta este posibil să nu fie o alegere ideală pentru sporturi în interior sau fotografierea cu animale sălbatice cu lumină scăzută. Totuși, compromisul ar putea merita din plin pentru fotografi care acordă prioritate flexibilității față de o diafragmă rapidă.

perfect-tour.ro

Preț Nikkor Z 28-400mm f/4-8 VR

Noul superzoom Nikkor Z 28-400mm f/4-8 VR va fi disponibil din Aprilie 2024, la un preț de 1.300 Euro.

Obiectivel Nikkor sunt disponibile la F64 (vezi ofertele) sau la Photosetup (verifică ofertele) sau la eMag (verifică ofertele)

Get Free Blog Post Updates!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

1 Compensare de 5 trepte prin VR: masurare efectuata in conformitate cu standardele CIPA, cu functia VR setata la NORMAL si zoomul la pozitia maxima de telefotografie.
2 Compensare de 5,5 trepte cu VR sincronizat: masurare efectuata in conformitate cu standardele CIPA, cu functia VR setata la NORMAL. Caracteristica disponibila cand obiectivul este atasat la un aparat foto mirrorless cu obiective interschimbabile in format de cadru intreg/FX, compatibil cu sistemul VR sincronizat.
3 Cand fotografiati prim-planuri cu unghi larg la distanta minima de focalizare cu parasolarul atasat, distanta de lucru devine (aprox.) 18,8 mm fata de subiect.

fotostefan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.