NIKKOR Z 600mm f/4 TC VR S – noul teleobiectiv Nikon cu teleconvertor inclus

Nikon a anunțat extinderea gamei de teleobiective profesionale cu NIKKOR Z 600mm f/4 TC VR S. Noul teleobiectiv are un teleconvertor încorporat, adică este atât un obiectiv de 600 mm, cât și 840 mm într-un singur obiectiv!

NIKKOR Z 600mm f/4 TC VR S poza teleobiectiv teleconvertor inclus
NIKKOR Z 600mm f/4 TC VR S – teleobiectiv cu teleconvertor inclus

NIKKOR Z 600mm f/4 TC VR S – teleobiectiv Nikon cu teleconvertor inclus

poza super zoom teleconvertor inclus nikon z
Nikon Z 600mm f/4 TC VR S

Acest teleobiectiv cu distanță focală fixă este o alegere potrivită pentru fotografii specializați în sport și în natură sălbatică. Caracteristicile optice de înaltă performanță asigură în mod constant o calitate excepțională a imaginii, indiferent dacă se fotografiază la 600 mm sau la 840 mm, când teleconvertorul de 1,4x încorporat este activat. La fel ca Nikon Z 400mm f/2.8 TC VR S lansat recent. Acest lucru îl face efectiv două prime într-unul, transformându-se într-un 840mm f/5.6 la apăsarea unui comutator.

poza butoane teleconvertor inclus teleobiectiv nikon mirrorless
teleobiectiv cu teleconvertor inclus

Sistemul de focalizare Silky Swift asigura o focalizare automată extrem de rapidă și incredibil de silențioasă, cu captarea și urmărirea exactă a subiectelor. Iar acoperirea mezo-amorfă de la Nikon – acoperire anti-reflexie de top la această clasa – combate în mod eficient formele dublate și petele luminoase, chiar dacă se fotografiază scene cu mai multe surse de lumina directă în cadru.

poza nikon z zoom Nikkor Z 600mm f/4 TC VR S
Nikkor Z 600mm f/4 TC VR S – Nikon Z

Puternicul sistem VR încorporat în obiectiv are un efect de compensare echivalent cu până la 5,5 trepte, pentru asigurarea stabilității imaginilor în orice situație, în timp ce comenzile personalizabile asigura o versatilitate operațională excepțională.

ishoot.ro

Fotografii care au nevoie de o rază de acțiune mai mare pot activă instantaneu teleconvertorul încorporat fără a-și schimbă poziția de fotografiere sau a-și lua ochii de la evenimentul principal.

Citește și: Nikon Z 9 primeste firmware 3.00

Noul NIKKOR Z 600mm f/4 TC VR S este perfect echilibrat, având centrul de greutate poziționat în mijlocul suportului pentru trepied, asigurând o operare mai stabilă și reducând efortul de menținere a posturii indiferent dacă se fotografiază cu aparatul foto ținut în mâna sau montat pe trepied.

poza zoom nikon teleobiectiv teleconvertor inclus
teleobiectiv Nikon

Lucrul în medii dificile ține de rutină, grație etansarii complete împotriva intemperiilor, iar construcția impresionant de ușoară este, de asemenea, o altă calitate cu care se mândrește acest obiectiv de super-telefotografie. Acoperirea cu fluor de la Nikon protejează lentilă frontală.

Dimensiunile obiectivului sunt suficient de mici pentru a încăpea într-o geantă de kit care să îndeplinească majoritatea cerințelor privind bagajele de mâna.

poza rucsac foto nikon z obiectiv zoom acces cabina avion
rucsac foto aprobat cabina avion

NIKKOR Z 600mm f/4 TC VR S – scurtă prezentare video:

Preț Nikon NIKKOR Z 600mm f/4 TC VR S

Noul zoom Nikkor Z 600mm f/4 TC VR S va fi disponibil de la finalul lunii noiembrie la un preț de 15.500 Euro.

Produsele Nikon sunt disponibile la Photosetup sau la F64 sau la eMag

Get Free Blog Post Updates!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

fotostefan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.