NIKKOR Z 26mm f2.8 noul obiectiv pentru aparatele foto mirrorless Nikon Z

NIKKOR Z 26mm f2.8 cu distanță focală fixă este foarte subțire și ușor, ceea ce îl face excelent pentru fotografia de stradă.

NIKKOR Z 26mm f2.8 obiectiv aparat foto mirrorless nikon
NIKKOR Z 26mm f2.8

Nikon NIKKOR Z 26mm f2.8

Cu distanță focală de 26 mm (39mm, APS-C/DX Format Mirrorless-urile Z 30, Z 50 and Z fc), o distanță minimă de focalizare scurtă și caracteristici optice superioare, transformă aparatul foto mirrorless în cea mai mică versiune a sa, încurajându-vă să fotografiați în mai multe locuri, mai des. Și vă răsplătește cu o claritate realistă, fundaluri frumos estompate, performanțe versatile în condiții de iluminare redusă și un câmp vizual creativ.

poza mirrorless nikon z obiectiv mic
NIKKOR Z 26mm f2.8
poza obiectiv nikon NIKKOR Z 26mm f2.8
NIKKOR Z 26mm f2.8 – Nikon Z

Indiferent de situație, fie că se fotografiază scene de stradă, peisaje, interioare sau orice altceva, NIKKOR Z 26mm f/2.8 permite fotografilor să transforme fiecare oportunitate într-o imagine creativă. Montură Z se combină cu diafragmă maximă f/2.8 a obiectivului pentru a oferi performanțe excelente în condițîi de lumina scăzută, iar fotografii pot folosi timpi de expunere mai scurți pentru a îngheța acțiunea fără să sacrifice luminozitatea.

mirrorless nikon z50 obiectiv pancake
pancake design

În ciuda dimensiunilor sale foarte reduse, are o construcție solidă – montură obiectivului este metalică, iar cilindrul și toate componentele sale mobile sunt etanșate, pentru a asigura protecția împotriva prafului și picăturilor de apă.

Citește și: Nikon lanseaza obiectivul NIKKOR Z 85mm F1.2 S

Cu o greutate de 125 g (aprox.) și doar 23,5 mm lungime (aprox.), NIKKOR Z 26mm f/2.8 este excelent pentru fotografierea creativă de moment. Este atât de mic încât îi poate da discreției o nouă definiție. Parasolarul cu montură tip baionetă inclus nu adaugă un volum de luat în seama și poate fi echipat cu filtre de 52 mm, pentru și mai multe opțiuni creative.

NIKKOR Z 26mm f2.8 pancake design capac parasolar
capac – parasolar – NIKKOR Z 26mm f2.8

În cazul fotografierii de aproape, focalizarea este clară cu aparatul foto la doar 20 cm față de subiecte, iar bokeh-ul poate fi accentuat la distanțe mici pentru estomparea artistică a fundalului.

ishoot.ro

Preț NIKKOR Z 26mm f/2.8

Noul obiectiv NIKKOR Z 26mm f/2.8 va fi disponibil la finalul lunii martie 2023 la un preț de 3.000 lei.
Produsele Nikon sunt disponibile la Photosetup sau la F64 sau la eMag

Get Free Blog Post Updates!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

fotostefan
Latest posts by fotostefan (see all)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.