Nikon Z DX 18-140mm – noul zoom pentru mirrorless Nikon Z

Nikon a anunțat lansarea obiectivului zoom NIKKOR Z DX 18-140mm f/3.5-6.3 VR, deciat aparatelor foto mirrorless Nikon Z.

NIKKOR Z DX 18-140mm f/3.5-6.3 VR poza obiectiv zoom nikon z
NIKKOR Z DX 18-140mm f/3.5-6.3 VR

Nikon NIKKOR Z DX 18-140mm f/3.5-6.3 VR este însoțitor ideal în călătorii, obiectivul avansat în format DX are caracteristici optice superioare atât pentru fotografiere de la distanță, cât și de aproape, putând fi utilizat în orice scenariu fotografic – de la peisaje vaste până la portrete complexe.

obiectiv zoom mirrorless nikon z
Nikon Z50 – NIKKOR Z DX 18-140mm f/3.5-6.3 VR

O alegere bună pentru cei care progresează de la fotografierea cu smartphone-ul, obiectivul Nikon Z DX 18-140mm este simplu de utilizat și elimină necesitatea unei genți de kit voluminoase. Cântărește doar 315g, iar intervalul de distanțe focale de 18-140 mm oferă un echilibru optim între greutatea redusă necesară pentru o portabilitate superioară și capacitatea de a capta scene tipice în timpul călătoriilor.

Citește și: Kitul de filmat Nikon Z 6 – ajutorul creatorilor de continut video

Un sistem încorporat de reducere a vibrațiilor (VR) contracarează tremuratul mâinii sau al aparatului foto, permițând utilizatorilor să fotografieze cu timpi de expunere cu până la cinci trepte mai lungi decât fără VR. Focalizarea automată este rapidă și lucrează excelent cu funcția AF detectare ochi a aparatului foto din seria Z, pentru a menține focalizarea exact acolo unde este nevoie.

poza nikon z NIKKOR Z DX 18-140mm f/3.5-6.3 VR
mirrorless calatorii

Fiind conceput pentru a fi protejat împotriva intemperiilor, obiectivul în format DX este etansat împotriva prafului și picăturilor de apă, ceea ce înseamnă că poate fi utilizat în majoritatea mediilor.

photosetup.ro

NIKKOR Z DX 18-140mm f/3.5-6.3 VR – caracteristici principale:

•Un obiectiv cu zoom versatil în format DX, cu caracteristici optice superioare
•Corp compact și ușor, perfect pentru deplasări
•Obiectiv cu zoom performant, de 7,8x, care va apropie foarte mult de subiect
•Distanță minimă de focalizare de doar 0,20 m la distanțe focale pentru unghi larg
•Diametru filtru 62mm
•Mod de reducere a vibrațiilor, care permite utilizatorului să fotografieze cu timpi de expunere cu până la 5 trepte mai lungi, fără efectul nedorit al tremuratului aparatului foto
•Mecanism electromagnetic al diafragmei, care utilizează semnale de la aparatul foto pentru un control și mai precis al diafragmei și un control stabil al expunerii
•Recomandat pentru înregistrări video și fotografii, cu comenzi simplu de utilizat
•Etanșat împotriva prafului și picăturilor de apă

Dezvoltarea obiectivului Nikon Z DX 18-140mm a fost anunțată odată cu lansarea mirrorless-ului Nikon Z fc, iar din Noiembrie 2021 o să fi pe raftul magazinelor foto, la un preț de aproximativ 600 Euro.

Obiectivel NIkon sut dsiponibile la Photosetup sau la F64 sau la eMag

Get Free Blog Post Updates!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

fotostefan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.